NAGRADNA IGRA

Nagrado bo razdelila med šest vnukov

Žreb v nagradni igri Poletje s Slovenskimi novicami razveselil Cvetko Gajer. Z izdelki si bodo polepšali morski oddih, zase bo obdržala le ledeno kavo.
Fotografija: Kdo se ne bi razveselil vseh teh lepih nagrad, se sprašuje Radgončanka Cvetka. FOTO: Oste Bakal
Odpri galerijo
Kdo se ne bi razveselil vseh teh lepih nagrad, se sprašuje Radgončanka Cvetka. FOTO: Oste Bakal

GORNJA RADGONA – »Vauuu! Res ste mi polepšali dan in tudi poletje,« je skorajda vriskala tokratna nagrajenka Poletja s Slovenskimi novicami Cvetka Gajer iz središča Gornje Radgone, ko smo ji sporočili veselo novico, da je žreb izbral prav njo. »Že večkrat sem prebrala, kaj je vse v paketu, in vidim, da so same koristne reči, vse bodo prav prišle. Imam tri sinove Bena, Gorana in Vojka, tri snahe in šest vnukov, ki imajo radi vse, kar je v paketu. In večino artiklov bodo dobili prav oni. Še posebno prav jim bodo prišle reči za morje, kreme za sončenje in po sončenju, gel za prhanje, brisača, torba, ležalna podloga, frizbi, loparčki, pahljača ... vse to bodo lahko odnesli s seboj. Pa čipsa bodo veseli in čokolad ter drugih sladkarij, saj so precej sladkosnedni,« pove vesela nagrajenka.


Cvetka v večstanovanjskem objektu v Gornji Radgoni živi sama z možem Benjaminom, a ta je pogosto na terenu, saj je voznik tovornjaka in precej vozi po Evropi. »Kljub temu mi ni dolgčas, saj se rada sprehajam s kužkom, ki mi dela družbo,« pove dolgoletna naročnica Slovenskih novic. Doslej, kot pravi, ni imela veliko sreče pri nagradnih igrah, dobila je le nekaj manjših, tolažilnih nagrad, predvsem z Novic, med drugim pred leti za 20 let zvestobe, saj je naročnica tako rekoč od začetka izhajanja našega časnika. »Tokrat pa tako lepa nagrada s toliko koristnimi in lepimi artikli,« je navdušena Cvetka. »Meni bo ostala samo ledena kava, preostalo pa gre otrokom in vnukom. Ker mi je zaloga ledene kave usahnila, sem jo hotela kupiti ravno na dan, ko ste sporočili, da sem bila izžrebana,« v smehu razlaga nagrajenka, ki se je po 40 letih dela pri najboljšem sosedu pred dvema letoma upokojila.

Cvetka Gajer bo večino vsebine paketa razdelila najdražjim. FOTO: Oste Bakal
Cvetka Gajer bo večino vsebine paketa razdelila najdražjim. FOTO: Oste Bakal
Zdaj po jutranjem sprehodu s kužkom sede k zajtrku in ledeni kavi ter prebira Slovenske novice, saj jo, kot pravi, razveselijo s prijetnim branjem. »Najprej je na vrsti zadnja stran, kjer so na prvem mestu karikatura in vici. Sledi iskanje novic in zgodb iz lokalnega okolja, kar mi je bolj zanimivo kot reči iz tujine, te običajno prebiram na svetovnem spletu. Seveda rada preberem tudi druge zgodbe iz Slovenije, potem pa sledi reševanje križank. Z Novicami sem sicer zelo zadovoljna, drugače jih ne bi imela naročenih, moti pa me, da v Gornji Radgoni nimamo raznašalca. Ko je bil, smo imeli časopis v nabiralniku že zgodaj zjutraj, zdaj pa ... Ne vem, ali se ne bi našel kdo, ki bi raznašal Slovenske novice?« se sprašuje nagrajenka Cvetka, ki nam je še zaupala, da je kupončke za igro Poletje z Novicami pošiljala prek spleta, tiste iz časopisa pa je odstopila sosedu, ki prav tako redno sodeluje v nagradnih igrah. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije