VRAČANJE IZ HRVAŠKE

Na mejah gneča, vozila čakajo tudi več kot dve uri

Zastoji vztrajajo na mejnih prehodih in pred predorom Karavanke.
Fotografija: Mejni prehod Bregana med Hrvaško in Slovenijo. FOTO: Hak
Odpri galerijo
Mejni prehod Bregana med Hrvaško in Slovenijo. FOTO: Hak

Že v soboto so bili mejni prehodi s Hrvaško zelo obremenjeni. Vozniki so čakali za vstop v našo državo do dve uri, v nedeljo pa je čakalna doba še daljša. 

Na mejnih prehodih s Hrvaško vztrajajo zastoji, dva kilometra dolga kolona vozil pa je tudi na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji. Po podatkih prometnoinformacijskega centra osebna vozila na vstop v državo na mejnem prehodu Gruškovje čakajo do dve uri, do uro in pol pa na mejnih prehodih Dobovec, Ormož in Rogatec.

Zastoji se ponekod nadaljujejo tudi na glavnih prometnicah v notranjost države. Na mejnih prehodih Bistrica ob Sotli in Zgornji Leskovec je čakalna doba za vstop v državo do ene ure, najkrajši zastoji pa so pred mejnima prehodoma Starod in Zavrč, kjer se čaka do trideset minut.
Tovorna vozila za vstop v Slovenijo čakajo več kot dve uri na mejnem prehodu Obrežje, na prehodu Gruškovje do dve uri, na mejnem prehodu Zavrč pa do ene ure, še poroča prometnoinformacijski center.


Po podatkih prometnoinformacijskega centra na mejnih prehodih Gruškovje in Slovenska vas osebna vozila na vstop v državo čakajo tudi po več kot dve uri.

Kolona vozil pri Šentilju. FOTO: Darsova cestna kamera
Kolona vozil pri Šentilju. FOTO: Darsova cestna kamera

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije