POLETJE S SLOVENSKIMI NOVICAMI

Mama poslala kupon, Miha zadel nagrado

Nagradna igra Poletje s Slovenskimi novicami osrečila 19-letnika Študent med počitnicami dela, saj bi si rad zaslužil za avtomobil
Fotografija: Miho smo presenetili z bogatim darilom. FOTOGRAFIJE: Tanja Jakše Gazvoda
Odpri galerijo
Miho smo presenetili z bogatim darilom. FOTOGRAFIJE: Tanja Jakše Gazvoda

KOSTANJEVICA NA KRKI – Mihi Pešiču z Dolšc nad Kostanjevico na Krki smo pripravili popolno presenečenje, saj smo se z bogatim paketom igre Poletje s Slovenskimi novicami brez predhodne najave po telefonu samo pojavili pred vrati njegovega doma.
S knjigo v rokah. FOTO: Tanja Jakše Gazvoda
S knjigo v rokah. FOTO: Tanja Jakše Gazvoda

»Moja mama pridno izpolnjuje kupone. Piše jih na vse domače: nase, na očeta, sestro Lauro in name. No, jaz sem imel pa največ sreče,« se nasmehne 19-letnik, ki prizna, da Novice najraje prebira na spletu, najbolj ga zanima šport.

V klepetu pove, da je medijski tehnik, želel si je namreč postati športni komentator, potem pa je našel nov cilj, prav tako povezan s športom. Razmišlja, da bi bil osebni trener ali da bi se ukvarjal s postrehabilitacijo, ljudem bi rad pomagal, da bi se bolje počutili v svoji koži, naj gre za izgubo kilogramov ali pridobivanje teže, svetoval bi jim pri pravilni prehrani. Svoje načrte bo lažje uresničil z izbiro študija, je namreč študent aplikativne kineziologije v Izoli, do zaključka prvega letnika mu manjka le še en izpit, sicer pa počitnice preživlja delovno, vse tri mesece bo namreč delal v Hervisu v Krškem. »Rad bi si zaslužil za avto, da bi se lažje vozil na Primorsko,« pove.


Sicer pa je Miha zelo aktiven. Rad ima šport, najraje tek, odbojko, nogomet in fitnes, v slednjega si je uredil garažo. »Kot otrok nisem bil športno aktiven in nisem bil ravno suh, pa sem si rekel, da moram kaj storiti zase. Začel sem ljubiteljsko igrati nogomet, telovaditi, potem pa me je šport zasvojil,« prizna Miha, ki se je nagrade, ki mu jo je priigrala mama Mihaela, še kako razveselil in takoj povedal, da ne bo vsega porabil sam.

»Vsekakor jo bom delil med domače in prijatelje. Če bomo kaj delali, bo pijača še kako prišla prav,« se hudomušno nasmehne in omeni pripravo drv in druženje kar tako, na primer ob športnih aktivnostih ob Krki.
Ob športu se bo gotovo prileglo kar 27 litrov treh različnih Daninih pijač, immuno, detox in active & fit, vroče dni si bodo lahko hladili s kar 17 litri ledene kave Pomurskih mlekarn, tu je še deset vrečk chio čipsa petih okusov, pa Kraševe sladke dobrote, paket kuhinjskih krp.

Tudi knjige založbe Beletrina se je razveselil, tokrat smo priložili odličen roman Čefurji raus Gorana Vojnovića, saj ob večerih včasih najde čas za branje. Razveselili so ga izdelki Kozmetike Afrodita, gel za prhanje, mleko za sončenje in po sončenju, dezodorant, gel ter razni pripomočki za na plažo, torba in brisača, ležalna podloga, frizbi, pahljača in loparčki. »Brisačo bom vzel avgusta s seboj v Izolo, ko bom šel na zadnji izpit,« pristavi mladenič, ki doslej še ni imel sreče pri tovrstnih igrah.
Brisačo bo vzel s seboj v Izolo, ko bo šel delat še zadnji izpit za prvi letnik študija. FOTO: Tanja Jakše Gazvoda
Brisačo bo vzel s seboj v Izolo, ko bo šel delat še zadnji izpit za prvi letnik študija. FOTO: Tanja Jakše Gazvoda

Naša nagradna igra bo trajala vse do 5. avgusta, ko bomo objavili zadnjo prijavnico, s katero lahko sodelujete, najdete pa jo lahko tudi na spletu. Z nekaj sreče bo novinar Slovenskih novic naslednjič potrkal prav pri vas! 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije