RADIJSKA MREŽA

Kot strela z jasnega: prvi mož Radia 1 prodaja podjetje?

Leo Oblak je prepričan, da bo v prihodnosti povezovanje med različnimi mediji nujno.
Fotografija: Infonet media. FOTO: Leon Vidic, Delo
Odpri galerijo
Infonet media. FOTO: Leon Vidic, Delo

LJUBLJANA – V uredništvo smo prejeli informacijo, da naj bi radijski mogotec Leo Oblak prodajal medijsko družbo Infonet media. Kaj točno se dogaja v največji radijski mreži pri nas, smo preverili pri ustanovitelju družbe Oblaku. 

Leo Oblak in Andreja Jernejčič. FOTO: Sašo Radej
Leo Oblak in Andreja Jernejčič. FOTO: Sašo Radej
Kot je pojasnil, vsako leto prejme nekaj ponudb za nakup družbe Infonet media, in to že od ustanovitve dalje. Vsaj enkrat na leto se tako pri njem na obisku zglasi vsaj en potencialni kupec. »Vsakega interesenta prijazno sprejmem in mu povem, da družba ni na prodaj,« je jasen Oblak.

Z medijskimi hišami se pogovarjajo o sodelovanju

Oblak obenem dodaja, da je res, da se že od leta 2007 z nekaterimi medijskimi hišami (tako radijskimi kot drugimi) v Sloveniji pogovarjajo o možnosti povezovanja. »Na dolgi rok bo povezovanje med različnimi mediji nujno, če želimo slovenski mediji konkurirati tujim spletnim velikanom (Facebook, Youtube, Google itd.) Lahko le povem, da smo se v preteklosti pogovarjali tako z izdajatelji TV-programov kot tiskanih medijev in radijev,« pravi prvi mož Infoneta. Razkril je še, da dlje od neformalnih pogovorov niso prišli.
 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije