SAJ NI RES, PA JE

Slovenija v šoku: Poglejte, kaj je v Portorožu počel kandidat na lokalnih volitvah (VIDEO)

Srečko Savič, ki kandidira na Listi Gašpar Gašpar Mišič in mi, je divjal po mestu in celo v pešconi v stari, neregistrirani stoenki, in ogrožal varnost sebe in ostalih. Spotoma se je še hvalisal, kako je kot mulec bežal pred policijo.
Fotografija: Srečko Savić. FOTO: Facebook, zaslonski posnetek,
Odpri galerijo
Srečko Savić. FOTO: Facebook, zaslonski posnetek,

»Nisem Boris Popovič, nisem Sandi Čeligo, nisem Norbedo, nisem vsi ti nesposobni. Sem Savič Srečko in zdaj vam bom pokazal, kaj znam,« je na začetku videoposnetka povedal Savič, ki je sedel v svojem starodobniku zastava 101, pri tem pa ga je snemal kolega.

V večminutnem videoposnetku lahko vidimo divjo vožnjo po Portorožu. Po mestnih ulicah je sredi belega dne vozil kot na reliji, ni upošteval omejitev hitrosti, vozil je brez registrskih oznak, vmes pa ustavil neko dekle in jo ogovoril kar iz avtomobila ... Kot je dejal na posnetku, je motor avtomobila obrnil na 7000 obratov, vonj starega bencina pa ga je napolnil z adrenalinom.

»Obkrožite Gašpar Gašpar Mišič, četrti na listi Savič. Jaz vas bom popeljal v nove zmage. Naredimo še en giro, Kosta? Tako smo včasih bežali policiji,« še pravi proti koncu posnetka Savič.

Njegov šef ogorčen

Nepremičninski podjetnik in direktor Okolja Piran Gašpar Gašpar Mišič, ki kandidira za piranskega župana, se je na divjanje svojega kandidata odzval z ogorčenjem, njegova dejanja pa »najostreje obsoja«. Saviča je pozval k javnemu opravičilu, kar je njegov svetniški kandidat tudi storil. »Srečko Savič se javno opravičujem in svoje dejanje obžalujem ter vse kritike sprejmem z obljubo, da se ne bo več zgodila takšna ali podobna nepremišljenost. Posnetek ni nastal za javno objavo, zato toliko bolj obžalujem svoje nepremišljeno dejanje.«

Preberite še Gašpar Mišič se distancira od svetniškega kandidata.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije