OHROMLJENI

Hekerji nad Pop TV, 24ur odpade

»Vse svoje sile usmerjamo v rešitev situacije in v kar se da nemoteno oddajanje naših televizijskih programov in spletnih strani.«
Fotografija: FOTO: Uroš Hočevar 
Odpri galerijo
FOTO: Uroš Hočevar 

Medijska hiša Pop TV je bila danes žrtev hekerskega napada, zaradi česar je moteno tako oddajanje njenih televizijskih programov kot delovanje njenih spletnih strani. Odpadla bo tudi večerna oddaja 24ur. »Vse svoje sile usmerjamo v rešitev situacije in v kar se da nemoteno oddajanje naših televizijskih programov in spletnih strani,« so zapisali.

FOTO: Zaslonski posnetek/Pop TV
FOTO: Zaslonski posnetek/Pop TV

Sicer pa je ravno danes dan varne rabe interneta 2022.

»Letos ga posvečamo temi spletnih prevar, zavajanj in neresničnih vsebin na spletu, ki imajo negativne vplive na mlade uporabnike interneta. Internet je okolje, kjer lahko kdorkoli objavi skoraj karkoli. Vsebine pa niso vedno preverjene in verodostojne, včasih je za njimi skrit komercialni interes ali celo nedobronamerni motiv. Tako so mladi izpostavljeni zavajajočim vsebinam, neresničnim informacijam, prevaram in škodljivim izzivom. Vse to pa ima lahko vpliv tako na duševno kot fizično zdravje, predstave o življenju in samopodobo mladostnikov,« so ob tem zapisali na safe.si. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije