PREPLAH

FOTO: Zabavo ob odprtju pokvaril klic o nastavljeni bombi

V poslovni coni v Žalcu tudi uradno odprli nov hotel A. Lastnik Enes Draganović je povabil tudi veliko znanih obrazov.
Fotografija: Radijec Denis Avdič in Simona Oset Hliš, solastnica trgovine Desiqual in Pepe Jeans v Celju. FOTOGRAFIJE: Gregor Katič
Odpri galerijo
Radijec Denis Avdič in Simona Oset Hliš, solastnica trgovine Desiqual in Pepe Jeans v Celju. FOTOGRAFIJE: Gregor Katič

Več kot tisoč povabljenih gostov je prišlo na uradno odprtje novega hotela A v poslovni coni Arnovski gozd v občini Žalec, ki je zrasel ob novem Lidlovem logističnem centru. Gre za štirizvezdični hotel, ki je v lasti podjetnika Enesa Draganovića, prve goste v njem pa so sprejeli že avgusta. Kot je povedal vodja hotela Zoran Podkoritnik, bodo v njem nudili vse hotelske storitve, ki jih tako običajni kot zahtevnejši gostje, predvsem pa poslovneži pričakujejo in potrebujejo, ter prirejali različne poslovne dogodke pa tudi poroke.
Enes Draganović z ženo Mojco in zakonca Simona ter Zlatko Hliš.
Enes Draganović z ženo Mojco in zakonca Simona ter Zlatko Hliš.
Irena Vrčkovnik s svojim Urošem.
Irena Vrčkovnik s svojim Urošem.

Sob je 54, od tega so štiri namenjene najzahtevnejšim gostom, del je prilagojenih športnikom, ki bodo imeli na voljo velnes center s savnami, fitnes ter konferenčno sobo. Na odprtju se je, kot je to običajno, med gosti trlo tudi znanih obrazov, tako iz poslovnega sveta kot sveta zabave. Med drugim smo ujeli Ireno Vrčkovnik z Urošem, razvpitega poslovneža Roka Snežiča, ki se je zapletel v pogovor z nekdanjim sodnikom Milkom Škobernetom, prvim sodnikom, ki je prestal zaporno kazen. V Žalcu je bil tudi najbolj znani radijec Denis Avdić. V poznih večernih urah je zabavo nekoliko pokvaril obisk policistov, ki so prejeli anonimni klic, da naj bi bila v novem hotelu nastavljena bomba, zato so ga morali izprazniti. A se je kmalu izkazalo, da je šlo za neslano šalo, ki bo klicatelja, če ga bodo seveda odkrili, drago stala.
Lastnik novega hotela A v Žalcu Enes Draganović in vodja hotela Zoran Podkoritnik.
Lastnik novega hotela A v Žalcu Enes Draganović in vodja hotela Zoran Podkoritnik.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije