ZA BOŽIČ

Dobrodelnost ne pozna meja

Za otroke bodo pripravili božično predstavo s priljubljeno Damjano Golavšek, na obisk bo prišel Božiček, ki bo otroke obdaril.
Fotografija: Otroke bo obdaroval Božiček. Fotografiji: Lions klub Vrhnika
Odpri galerijo
Otroke bo obdaroval Božiček. Fotografiji: Lions klub Vrhnika

Lions klub Vrhnika – Notranjska bo praznični božični čas tudi letos popestril in obogatil z dnevom dobrodelnosti, ki bo v soboto, 21. decembra, od 8. do 13. ure. Nova je lokacija, to je Športni park Vrhnika, kjer so že postavljene stojnice, pod šotorom pa je priljubljeno drsališče.

Dogajanje bo izjemno pestro, saj bodo pripravili vrsto aktivnosti. Sodelovala bosta območno združenje Rdečega križa Slovenije in Varstveno-delovni center Vrhnika, predstavila se bo rokodelska skupina Kvakvačkaš, svojo prisotnost pa so potrdili tudi člani Društva ljubiteljev narave in običajev Notranjske. Med udeleženci bodo tudi člani Prostovoljnega gasilskega društva Verd, ki bodo zagotovo prikazali kakšno zanimivost iz svojega življenja in dela.

Otroke bo obdaroval Božiček. Fotografiji: Lions klub Vrhnika
Otroke bo obdaroval Božiček. Fotografiji: Lions klub Vrhnika
V Mali mestni galeriji blizu športnega parka bo na ogled razstava risb, ki so jih šolarji ustvarjali za Plakat miru. Predstavili se bodo še člani Društva upokojencev Vrhnika, poleg njih pa tudi večgeneracijski center. Svojo 150-letnico bo na dnevu dobrodelnosti proslavil vrtec Montessori z Vrhnike, seveda pa bodo v športnem parku prisotni tudi člani Lions kluba Vrhnika – Notranjska in podmladek iz kluba LEO.

Dan dobrodelnosti, kot že ime pove, ima izjemno poslanstvo. Za otroke bodo pripravili božično predstavo s priljubljeno Damjano Golavšek, na obisk pa bo prišel tudi Božiček in jih obdaril z zelo lepimi darili.

Sicer se vrhniški lionsi lahko pohvalijo z izjemno uspešnim in lepo izpeljanim dobrodelnim koncertom, ki je bil v začetku novembra. Zbrali so 10.000 evrov, ki bodo šli za nakup božičnih daril za otroke, prispevka pa se bodo razveselili tudi v večgeneracijskem centru, društvu Sožitje. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije