POROKA SLOVENSKIH NOVIC

Čarobna poroka v roke Lucije in Roka

»To bo moje leto,« nam je zaupala bodoča nevesta Lucija Jamnik Zupančič. Z izbrancem Rokom Mandlom sta zmagala v akciji Poroka Slovenskih novic.
Fotografija: Ljubezen sta okronala s hčerkama Neli in Lino. FOTO: osebni arhiv
Odpri galerijo
Ljubezen sta okronala s hčerkama Neli in Lino. FOTO: osebni arhiv

LJUBLJANA – »V bistvu še nisem povsem dojela, da se to zares dogaja. Zdi se mi, kot da sem v kakšnem filmu. Pred kratkim sem praznovala 30 let, ko so mi domači pripravili presenečenje, zdaj pa še to!« nam je navdušeno povedala Lucija Jamnik Zupančič z Ljubnega pri Savinji, ki bo po zaslugi vaših glasov 15. februarja 2019 s svojim izbrancem Rokom Mandlom stopila pred matičarja na Valentinovem koncertu z Janom Plestenjakom v dvorani Tabor v Mariboru. Paru ne bo treba skrbeti ne za prstane, ne za obleko, celo za zabavo za 100 svatov, ki se bo odvila dan po koncertu, bomo v celoti poskrbeli mi. »Očitno bo to leto res moje leto,« je navdušena bodoča nevesta, ki se iz srca zahvaljuje vsem, ki ste zanjo in za njenega bodočega moža oddali svoj glas.

Vsega je kriva mala Lina

Mladoporočenca si bosta izmenjala prstana Zlatarstva Prosenc.
Mladoporočenca si bosta izmenjala prstana Zlatarstva Prosenc.
Ljubezenska zgodba naše nagrajenke in njenega izbranca je resnično nekaj posebnega, zato ni nič čudnega, da je mnoge med vami ganila in ste ji namenili svoj glas. Par, oba sta bila študenta na fakulteti za šport v Ljubljani, se je spoznal na potapljaškem izletu in se na smrt zaljubil. Ljubezen sta okronala z dvema otrokoma, hčerko Neli, ki je stara 20 mesecev, in hčerko Lino, ki jih šteje šele štiri. Prav najmlajša hči jo je pravzaprav spodbudila, da si je zaželela, da bi jo njen Rok zaprosil za roko in jo popeljal pred matičarja. In želja se ji bo izpolnila na resnično izjemen način! »Bila je sobota, ko je mami vsa srečna pritekla z Novicami, v katerih je bila prijavnica za sanjsko poroko. In sem si rekla, to je to, dajva poskusiti,« se spominja Lucija, ki takrat še ni slutila, da bosta prav z Rokom postala srečni par.

Akcija Slovenskih novic

In kako se je pravzaprav odvijala zgodba, ki je par pripeljala do čudovite nagrade? V uredništvu Slovenskih novic smo oktobra 2018 povabili pare, ki si želijo priseči večno zvestobo, k sodelovanju v nagradni igri. Za glavno nagrado smo obljubili romantično poroko z začetkom na koncertu Jana Plestenjaka v dvorani Tabor v Mariboru, kjer si bosta zaročenca na odru prisegla večno zvestobo, in nadaljevanjem naslednji dan v izbranem gostišču. Med pari, ki so se prijavili, smo izbrali 10 finalistov, njihove zgodbe pa predstavili v našem časopisu. Finalisti so bili poleg nagrajencev Meri Verdinek in Matej Jereb, Renata Sojč in Simon Plahuta, Nina Gregorinčič in Andrej Gržina, Barbara Dolenc in Elvis Bilbija, Anamarija Jamnik in David Šloga, Maja Grobelnik in Rajko Huš ter Jelka Horvat in Gorazd Kodrič. Piko na i ste nagradni igri postavili naši bralci, ki ste z glasovi po pošti, spletu in z SMS-sporočili določili zmagovalca. Zmagovalnemu paru ste podelili kar 24.478 glasov.

Za vse bo poskrbljeno

In kako bo potekala poroka? Civilni del bo 15. 2. 2019 na koncertu Jana Plestenjaka v dvorani Tabor v Mariboru, cerkveni del in pogostitev pa 16. 2. 2019 v hotelu Rogla pokrovitelja Unitur, d. o. o. Ženina bo obleklo podjetje Moda Mi&lan, d. o. o., z blagovno znamko Morro Sartoriale, nevesto pa Sanjska obleka. Zakonca si bosta nadela prstana Zlatarne Prosenc, za poročni šopek in dekoracijo bo poskrbela cvetličarna Spaans, za poročno frizuro in makeup Medinmleko, za poročni prevoz pa Avtohiša Malgaj. Svatje bodo nazdravili s penino podjetja Radgonske gorice, par bo plesne korake osvojil v plesni šoli Samba, za poročne fotografije pa bo poskrbel fotograf Nejc Fon. Za romantično medeno razvajanje mladoporočencev bo poskrbelo podjetje Sava turizem, d. d.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije