SEZNAM

Brezplačno z vlakom na Vseslovenski sejem

Objavljamo seznam 60 zvestih bralcev Slovenskih novic, ki se bodo v soboto brezplačno peljali na sejem v Temenici pri Šentvidu pri Stični.
Fotografija: Z malo sreče bomo na sejmu srečali tudi take pobarvane lepotice FOTO: Vseslovenski sejem
Odpri galerijo
Z malo sreče bomo na sejmu srečali tudi take pobarvane lepotice FOTO: Vseslovenski sejem

LJUBLJANA – Izžrebali smo 60 zvestih bralcev, ki se bodo v soboto, 6. oktobra, z vlakom brezplačno odpeljali na Vseslovenski sejem jesen 2018, ta bo od petka, 5., do nedelje, 7. oktobra, potekal na posestvu gostilne Pr' Japu v Temenici pri Šentvidu pri Stični.
V preteklih letih je s svojo ponudbo privabil izjemno število obiskovalcev. Tudi tokrat organizatorji obljubljajo ponudbo brez primere. Vodja in soorganizator Rado Mulej je poudaril, da bodo ustregli željam vseh generacij in vseh profilov obiskovalcev.

Vseslovenski sejem je do družine prijazen, saj bo vsak dan poskrbljeno za naše najmlajše s šolanimi in priznanimi animatorji. Velik predel zajemajo igrala in med igralno animacijo bodo naši najmlajši uživali tudi poučno, se bojevali v bitki Urbani gladiator – Mavrični bojevniki, lahko se bodo preizkusili na gibalnem poligonu in se poučili o borilnih veščinah TOP GYM – Alen Štritof, doživeli bodo poslikave obraza, vožnje z avtomobilčki, inštrukcije preživetja v naravi, jahanje konjev, risalne delavnice in mnogo drugih aktivnosti. Vse to je za naše najmlajše brezplačno.

Seveda niso pozabili na vse preostale generacije, ki bodo na svoj račun prišle na osrednjem prizorišču. Že v petek bodo na odru nastopili Rock Partyzani in Dejan Vunjak, v soboto pa Ines Erbus in Mambo Kings. V nedeljo bo med drugim zaigral Ansambel Pogum.

Ljubitelji letenja bodo lahko za simbolično sejemsko ceno poleteli s helikopterjem, kar je zagotovo svojevrsten užitek. Za 15 do 20 minut vožnje s helikopterjem bo treba odšteti le 50 evrov. Malo bolj korajžni bodo lahko sedli na razjarjenega mehanskega rodeo bika, v nedeljo popoldne pa bodo imeli ljubitelji motorjev kaj videti, saj bo v Team Gajser šovu nastopil naš vrhunski motokrosist Tim Gajser, na motor bo sedel tudi oče Bogo.

Tim in Bogo Gajser v elementu FOTO: Vseslovenski sejem
Tim in Bogo Gajser v elementu FOTO: Vseslovenski sejem

Vlak na Vseslovenski sejem jesen 2018 bo z ljubljanske železniške postaje odpeljal v soboto ob 9.30. In seveda ustavil na vsaki postaji do Radohove vasi; sejmišče je od železniške postaje oddaljeno le dobra dva kilometra. Željni sprehoda bodo pot do sejma prehodili za šalo, kljub temu pa bo obiskovalce, ki bodo prispeli z vlakom, na postaji čakal avtobus in jih odpeljal do sejmišča. Avtobus bo s sejmišča proti postaji odpeljal ob 16.20, vlak nazaj proti Ljubljani ob 16.41.


Poleg izžrebancev za obisk vseslovenskega sejma z vlakom pa vabljeni na vlak tudi vsi preostali, ki bi radi brezskrbno potovali na sejem. Povratno vozovnico lahko kupite na vsaki železniški postaji do Radohove vasi.

Vseslovenski sejem jesen 2018 se od drugih razlikuje tudi po tem, da ni vstopnine ter da je brezplačno parkiranje urejeno na prostranem parkirišču v neposredni bližini. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije