NA MOLU

Boštjan Koritnik 'zrihtal' službo sestri?

Na MOL-u so potrdili, da se je prijavila na razpis, ki je bil objavljen konec avgusta.
Fotografija: Boštjan Koritnik. FOTO: Jože Suhadolnik, Delo
Odpri galerijo
Boštjan Koritnik. FOTO: Jože Suhadolnik, Delo

Ljubljanski podžupan Boštjan Koritnik je na ljubljanski občini, v protokolu, uredil zaposlitev sestri Jasni, trdi naš vir. Bivši minister za javno upravo v Janševi vladi, ki se je po naših podatkih znova znašel v igri za ministrski položaj, le da tokrat pod Robertom Golobom, na očitke ni odgovoril.

Konec avgusta so na ljubljanski občini res objavili razpis za prosto delovno mesto administrator v Službi za organiziranje dela mestnega sveta v Mestni uprave Mestne občine Ljubljana, in sicer za določen čas. Na to delovno mesto so izbrali Jasno Koritnik. Na MOL naj bi prišla iz kabineta predsednice države. 

image_alt
Bo Golob na ministrsko mesto ustoličil nekdanjega Janševega ministra?

A podžupanova sestra ni ostala na delovnem mestu administratorja. »V Odsek za mednarodne odnose in protokol je bila, zaradi povečanega obsega dela, s sklepom o drugem delu začasno premeščena dne 2. 10.,« so pojasnili.

Kaj bo počela

Na tem delovnem mestu se zahteva pisarniško poslovanje, oblikovanje in vodenje baz podatkov, sodelovanje pri materialnem in finančnem poslovanju, izvajanje tajniških nalog, vodenje evidenc in opravljanje drugih administrativno-tehničnih nalog.

image_alt
Ljubljanski podžupan razburjen: Če je to nova fotografija, dam avtorju deset tisoč evrov

Na vprašanje, ali je Jasna Koritnik sestra ljubljanskega podžupana, nam na mestni občini zaradi varstva osebnih podatkov niso jasno odgovorili: »Glede vprašanja o sorodstvenem razmerju med Jasno Koritnik in Boštjanom Koritnikom se morate na podlagi zakona o varstvu osebnih podatkov obrniti neposredno na njiju.«

Z vprašanji smo se obrnili na Koritnika, a nam za zdaj še ni odgovoril.

Nečedno početje

Pred časom je bil morebitni kandidat za ministra za javno upravo ujet pri nečednem početju. Kako je razložil svoje početje, pa v članku Janševega bivšega ministra, ki utegne postati Jankovićev podžupan, ujeli pri nečednem početju (FOTO).

Imate zgodbo za nas? Pišite nam prek spodnjega obrazca.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije