DELO

Bi pomagali upravljati milijardno premoženje?

Poiskali smo nekaj zanimivih priložnosti za delo.
Fotografija: FOTO: Tadej Regent
Odpri galerijo
FOTO: Tadej Regent

LJUBLJANA – Slovenski državni holding (SDH) išče tri nove sodelavce. Uprava SDH pod vodstvom Lidie Glavina je objavila prosto delovno mesto za pomočnika uprave. Če imate najmanj VII. stopnjo družboslovne ali naravoslovne smeri oziroma magisterij stroke, znate angleško in ste vešči dela z računalnikom ter imate najmanj 10 let delovnih izkušenj, ste lahko prav vi tisti, ki bo upravi pomagal upravljati milijardno državno premoženje. Kakšni so še pogoji za zasedbo delavnega mesta lahko preverite tukaj. SDH sicer išče še notranjega revizorja višjega svetovalca in višjega svetovalca v oddelku za finančno upravljanje.

Pomoč iščejo tudi v državnem zboru. Delo se opravlja v popoldanskem času med 14. in 22. uro ter obsega čiščenje prostorov, notranje opreme in delovnih sredstev ter opravljanje garderobnih del. Pogoje in druge podrobnosti razpisa za čistilko si lahko preberete tukaj.

Zaposlujejo tudi drugod v javni upravi. Ministrstvo za infrastrukturo zaposli višjega svetovalca v službi za kadrovske zadeve, ministrstvo za kmetijstvo pa išče pripravnika v oddelku za intervencijske ukrepe

FOTO: Tadej Regent
FOTO: Tadej Regent


Znova pa zaposluje tudi Magna. Za delo v še nastajajoči tovarni v Hočah iščejo sodelavca v kontrolingu z najmanj tremi leti primerljivih delovnih izkušenj. Če znate tudi angleško in nemško, vam to štejejo v prednost. Kakšne naloge vas čakajo in kakšne pogoje morate izpolnjevati, da bi dobili to delo, preverite tukaj. Tukaj pa lahko preverite, kakšno plačo lahko pričakujete.

Krka išče tehnologa v sekundarni embalaži in procesničarja v proizvodnji učinkovin. Obe delovni mesti sta v Novem mestu, iščejo pa tudi več študentov za pomoč v proizvodnji zdravil. V naši največji bolnišnici pa na pediatrični kliniki za nedoločen čas zaposlijo dietnega kuharja.

Če si želite delovne izkušnje nabirati v tujini, pa sta za vas morda zanimiva razpisa Novartisa, ki išče vodjo skupine v Rusiji oziroma Skupnosti neodvisnih držav (CIS), ali pa Interpola. Mednarodna organizacija kriminalistične policije išče direktorja financ in korporativnih služb. Rok za prijavo na delovno mesto v Lyonu v Franciji je 7. marec.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije