ALYA ORGANIZIRALA KRASEN KONCERT

Z dobrodelnim koncertom zbrali visok znesek: »To je bil eden najlepših večerov«

Pevka Alya je za žrtve poplav v domačem Mozirju organizirala velik koncert, pridružili so se ji številni znani obrazi. Skupaj z dobrimi ljudmi je zbrala več kot 65 tisočakov.
Fotografija: Na odru se ji je pridružil tudi Jan Plestenjak. FOTO: Vito Tofaj
Odpri galerijo
Na odru se ji je pridružil tudi Jan Plestenjak. FOTO: Vito Tofaj

Dobrih 65.000 evrov. To je rezultat velikega dobrodelnega koncerta, ki ga je v domačem Mozirju, ki so ga avgusta prav tako prizadele najhujše poplave v zgodovini Slovenije, organizirala pevka Alya. Na odru so se ji pridružili številni slovenski glasbeniki, ki so vsem obiskovalcem koncerta polepšali večer. Dosegel je svoj dobrodelni namen in še enkrat dokazal, da Slovenci znamo in zmoremo stopiti skupaj.

V Športni dvorani Mozirje je s številnimi znanimi glasbeniki priredila dobrodelni koncert. FOTO: Vito Tofaj
V Športni dvorani Mozirje je s številnimi znanimi glasbeniki priredila dobrodelni koncert. FOTO: Vito Tofaj

Pokazali, da zmorejo veliko

»To je bil eden najlepših večerov. Zaradi dobrih ljudi. Spisali smo res lepo zgodbo in pokazali, da skupaj zmoremo res veliko, da nam je mar za sočloveka in da znamo stopiti skupaj, ko je to potrebno. Iskrena hvala vsem, ki so sodelovali pri tem projektu, nastopajočim, sponzorjem in seveda poslušalcem,« je vtise po koncertu strnila Alya.

Razkrila je, da se je od sponzorskih sredstev nabralo več kot 30.000 evrov, znesek, ki so ga zbrali s pomočjo občine in prodajo vstopnic, pa znaša 35.906,25 evra, kar pomeni, da je Alya skupaj z dobrimi ljudmi za žrtve poplav v Mozirju zbrala več kot 65 tisočakov.

Prisotni so bili gasilci in družine, ki jih je prizadela ujma. FOTO: Vito Tofaj
Prisotni so bili gasilci in družine, ki jih je prizadela ujma. FOTO: Vito Tofaj

Pri vhodu na koncert je postavila tudi škatlo za prostovoljne prispevke za gasilce, ki so se v času poplav nesebično razdajali, tudi tam se je nabral kupček v višini 1300 evrov. Da ima Alya veliko srce, se strinjajo tudi njeni glasbeni kolegi, njeni gostje Modrijani so po koncu koncerta izjavili: »Če Alya ni županja Mozirja, je pa zagotovo kraljica!«

Obnavljamo Slovenijo

S projektom Obnavljamo Slovenijo ponujamo roko vsem žrtvam katastrofalnih poplav v Sloveniji. Tudi vi jim lahko pomagate z nakazilom v Sklad Ivana Krambergerja.

SMS-donacija: KRAMBERGER ali KRAMBERGER5 na 1919 in prispevali boste 1 evro oziroma 5 evrov.

Donacija na TRR: SI56 0292 2001 9831 742, s pripisom OBNAVLJAMO SLOVENIJO, sklic SI00 7265 ali s skeniranjem QR kode iz vaše mobilne banke.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije