DOBRODELNO

V Slovenijo prihajajo nogometni zvezdniki, kriva je dobrodelnost

15. septembra ob 20. uri bo tako na stadionu Stožice potekal dobrodelni nogometni spektakel.
Fotografija: Aleksander Čeferin. FOTO: Voranc Vogel, Delo
Odpri galerijo
Aleksander Čeferin. FOTO: Voranc Vogel, Delo

Vremenska ujma je v zadnjih tednih prizadela Slovenijo. Marsikje jih je poplavilo, prožili so se zemeljski plazovi, ki so številnim uničili domove. Na srečo so številni priskočili na pomoč, tako z golimi rokami kot z denarjem.

S projektom Obnavljamo Slovenijo spodbujamo pomoč pri sanaciji posledic grozovitih poplav tudi pri Slovenskih novicah, sredstva za družine in posameznike, žrtve poplav, pa zbiramo tudi prek Sklada Ivana Krambergerja. Častni ambasador projekta je Aleksander Čeferin.

Predsednik Uefe je na dobrodelnem področju izredno dejaven. 15. septembra ob 20. uri bo tako na stadionu Stožice potekal dobrodelni nogometni spektakel, na katerem bodo sodelovala številna znana imena iz sveta nogometa, ki bodo pomagala zbirati sredstva za pomoč prizadetim.

Povabilu Čeferina so se že odzvali zvezdniki, med njimi so Gianluigi Buffon, David James, Oliver Bierhoff, Nemanja Vidić, Andrej Ševčenko, Paolo Maldini, Luis Figo, Zvonimir Boban, Javier Zanetti, Eric Abidal, Predrag Mijatović, Mikael Silvestre, Aljoša Asanović, Mario Mandžukić, Vladimir Šmicer in številni drugi. S klopi bosta zvezdnike vodila Fabio Capello in Matjaž Kek.

Za ogled nogometnega spektakla bo treba odšteti 20 evrov, za VIP-vstopnico pa sto oziroma 500 evrov.

Imate zgodbo za nas? Pišite nam prek spodnjega obrazca.

Obnavljamo Slovenijo

S projektom Obnavljamo Slovenijo ponujamo roko vsem žrtvam katastrofalnih poplav v Sloveniji. Tudi vi jim lahko pomagate z nakazilom v Sklad Ivana Krambergerja.

SMS-donacija: KRAMBERGER ali KRAMBERGER5 na 1919 in prispevali boste 1 evro oziroma 5 evrov.

Donacija na TRR: SI56 0292 2001 9831 742, s pripisom OBNAVLJAMO SLOVENIJO, sklic SI00 7265 ali s skeniranjem QR kode iz vaše mobilne banke.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije