STRAŠEN NAPAD

VIDEO: Malega beagla raztrgala dva krvi žejna psa

Rane so bile za dve leti starega kužka prehude.
Fotografija: Jennifer Thorley žaluje za psom. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Jennifer Thorley žaluje za psom. FOTO: Youtube

WINTON – Na družabnih omrežjih se je pojavil videoposnetek napada dveh psov, ki sta videti kot mastifa. Lotila sta sta komaj dve leti starega beagla, ki je hudim ranam podlegel in odšel v pasja nebesa.
Dogodek se je zgodil med sprehodom. Janet Payne (39), ki pse sprehaja profesionalno, je v parku uživala s petimi človekovimi najboljšimi prijatelji. Kar naenkrat sta do malega Chesterja pritekla dva psa, bele in rjave barve. 

Kričala je

Janet je klicala Chesterja, naj pride k njej, ko sta ga močna psa napadla. Kričala je, ostale pse priklenila in odbrzela bliže, da bi pomagala malčku, ki sta ga zverini trgali na kose.

Beli pes dvginil glavo

»V enem trenutku je beli pes dvignil glavo in me pogledal. Pomislila sem, da sem zdaj na vrsti jaz, a se je vrnil k Chesterju. Potem je prišel moški, ki ga je odstranil. Klical ga je, pes pa je stekel za njim. Niti obrnil se ni,« pove Janet. Poklicala je policijo, ki je po napadu zasegla psa, lastnika pa bodo prijeli.

Krvava bela zver

Posnetek Janet Payne je marsikomu dvignil vsebino želodca, prikazuje pa belo zver, popolnomo okrvavljeno po glavi, ko se sprehodi stran od raztrgane žrtve. Med drugim ogorčena sprehajalka psov doda, da je med napadom priletel moški, ki je očitno skrbel za mastife in ji zavpil: »Zakaj za vraga nisi imela psa na povodcu?!« Takoj za tem je odšel.
Chester, ki se zdaj sprehaja po pasjih nebesih, je Jennifer Thorley kupila možu Garyu pred dvema letoma. »Bil je najlepši fantek, ki sva ga imela neizmerno rada. Tako prijazen in tako zaupljiv je bil. Ne vem, kaj bova brez njega,« je zapisala na družabnih omrežjih. Ob tem je opozorila, da je videla posnetek: »Psa sta v napadu uživala. Kaj če se to zgodi otroku? Moramo storiti nekaj!«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije