HUDA NESREČA

VIDEO: Avto ovilo okoli stebra, tri dekleta umrla

BMW X5 je zavil desno, zapeljal s ceste in zadel ograjo ter železni steber, na katerega je pripeta prometna signalizacija.
Fotografija: Dve dekleti sta umrli na kraju, za življenje tretje so se zdravniki borili, a ji niso mogli pomagati. FOTO: Youtube, Dnevni avaz
Odpri galerijo
Dve dekleti sta umrli na kraju, za življenje tretje so se zdravniki borili, a ji niso mogli pomagati. FOTO: Youtube, Dnevni avaz

BUTILE – Včeraj popoldne se je na avtocesti A1 pri razcepu Butile zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta na kraju umrli dve dekleti. Danes pa so iz bolnišnice sporočili, da je umrlo še tretje. Vsa tri so bila stara od 17 do 18 let. 

Voznik, 20-letnik, je hudo poškodovan, za življenje še ene 18-letnice se zdravniki še borijo. Vsi udeleženci nesreče so iz Sarajeva.

Policija v poročilu, ki ga povzema Dnevni avaz, piše, da se je zgodilo okoli 18.25 v kraju Butile, med Sarajevom in Zenico. BMW X5 je zavil desno, zapeljal s ceste in zadel ograjo ter železni steber, na katerega je pripeta prometna signalizacija.

Avtomobil ni bil registriran, spredaj in zadaj pa je imel nameščeni različni registrski tablici, ki ne pripadata vozilu.Imate zgodbo za nas? Pišite nam s pomočjo spodnjega obrazca.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije