BRUTALNO

Posiljevala hčerko in dejala: Bolje, da jo midva, kot pa da jo kakšen manijak

Policistom sta pojasnila, da sta jo tako pripravljala na odraslo življenje.
Fotografija: FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
FOTO: Shutterstock

VOLGOGRAD – »Bolje, da jo midva, kot pa da jo kakšen manijak,« to so besede, ki sta jih ob aretaciji zaradi spolne zlorabe svoje 12-letne hčerke izrekla 34-letna zakonca. Ker sta svojega lastnega otroka spremenila v spolno sužnjo, jima grozi do 20 let zaporne kazni.

Deklica, katere identiteta je varovana, naj bi bila žrtev grozljivih in rednih spolnih zlorab vse od decembra 2016 do marca 2017. Deklice naj ne bi posiljeval le njen oče, temveč tudi mama, ki naj bi se nad njo izživljala s spolnimi igračkami. Staršema so odvzeli starševske pravice, deklico pa poslali na varno. Mama, ki naj bi bila tudi sama žrtev zlorabe, naj bi policistom dejala, da sta se z možem strinjala, da bosta deklico tako pripravila na odraslo življenje.

Da se v dekličinem življenju dogaja nekaj strašnega, je opazil zdravnik, ki ga je obiskala zaradi težav z mesečnim perilom. Zdravnik je ugotovil, da je deklica že imela spolne odnose, kriminalistom pa je razkrila, kaj se je dogajalo za štirimi stenami.
Zakonca sta policistom še dejala, da sta ocenila, da je bolje, da deklica nedolžnost izgubi z očetom, kot pa s kom drugim. Starša sta jo med drugim silila, da je spala v postelji skupaj z njima in z njima spolno občevala, še poroča britanski The Sun

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije