GROZLJIVO

FOTO: Medved raztrgal zakonski par

Indijec je slišal ženine krike in ji stekel na pomoč.
Fotografija: Zakoncema ni bilo pomoči. FOTO: Fb
Odpri galerijo
Zakoncema ni bilo pomoči. FOTO: Fb

AMARAVATI – Divji medved se je podal na krvavi pohod po indijski vasi, do smrti je zmesaril zakonca in ranil še sedem ljudi, preden so ga do smrti potolkli s palicami. Zgodilo se je v nedeljo zjutraj v okrožju Srikakulam v zvezni državi Andra Pradeš na jugovzhodu Indije.
Vaščani so se ubranili.
Vaščani so se ubranili.

Medved je najprej napadel 50-letno Baipilli Urvasi, ki je med pol šesto in sedmo uro zjutraj odšla na rob vasi, da bi tam odvrgla smeti. Njene klice na pomoč je slišal njen 55-letni mož Tirupathi Rao in ji takoj stekel na pomoč. Žival je bila seveda močnejša in je tudi njega razmesarila. Oba so sicer odpeljali v bolnišnico, njega so že ob prihodu razglasili za mrtvega, kasneje pa je zaradi ran umrla tudi njegova žena. Medved je ubil še šest domačih živali in potepuškega psa.

Naslednja človeška žrtev podivjane zveri je bil Ratti Appanna, na pomoč so mu pritekli trije moški, a je napadel tudi njih, vsi so huje ranjeni. Med dogodkom je bila v bližini skupina otrok, nekdo je fotografirala žival, nato pa so zbežali na varno.
Medvedov pohod se je končal tragično.
Medvedov pohod se je končal tragično.

Medtem so se vaščani organizirali, oboroženi s kamenjem in palicami so izsledili žival in jo do smrti potolkli. Predstavniki lokalne gozdarske organizacije so družini pokojnikov obljubili okoli 6300 evrov za njihovo izgubo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije