NA PLAŽI

FOTO in VIDEO: Po zločinu v Zrćah si je pobril goste črne lase

Hrvaški mediji so objavili posnetek in fotografijo domnevnega storilca. 
Fotografija: Domnevni morilec Uga Wilsona. FOTO: Posnetek zaslona N1
Odpri galerijo
Domnevni morilec Uga Wilsona. FOTO: Posnetek zaslona N1

ZRĆE – Danes ob 11. uri je pred sodnika na zadrskem sodišču stopil 25-letni Douglas C. (25), ki naj bi pred dnevi pred znanim nočnim klubom na plaži Zrće do smrti zabodel 26-letnega Uga Wilsona. Britanec naj bi po dejanju poskušal zbežati, a so ga prijeli v Splitu tik pred vkrcanjem na letalo.

Hrvaški Novi list piše, da ni točno znano, kako mu je iz Zrć uspelo priti do Splita. Predvidevajo, da naj bi ga del poti z motorjem peljal sonarodnjak, ki pa naj ne bi bil povezan s strašnim dogajanjem na plaži Zrće. Na letališču naj bi ga ujeli oblečenega zgolj v kopalne hlače, policisti pa so o njem imeli informacijo, da ima goste črne lase, a si jih je po zločinu očitno pobril.

Kako so ga privedli na zaslišanje, so objavili na spletni strani 24sata.

 

 

Objavili smo tudi fotografijo umorjenega britanskega turista Uga Wilsona. 


Poleg domnevnega storilca bodo policisti zaslišali še štiri osebe, ki naj bi bile priče uboja in dvojnega poskusa uboja. Predvidevajo, da bodo osumljencu odredili pripor, da ne bi zbežal iz države. Orožja sicer še niso našli.

Medtem življenje drugega poškodovanega moškega ni več ogroženo. Policisti so z njim že opravili razgovor, kmalu pa naj bi tudi zapustil bolnišnico.
 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije