POŠAST

Dragan pretepel sina, nato ga večkrat posilil

Grozil mu je, da ga bo ubil s sekiro.
Fotografija: FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
FOTO: Shutterstock

RIBARE – V Srbiji so aretirali 65-letnega Dragana P., ki je osumljen, da je v vasi Ribare v občini Jagodina sedem let posiljeval svojega 14-letnega sina D. P. 

Srbija Danas poroča, da naj bi osumljenec največkrat pijan sinu grozil in se izživljal nad njim, vse skupaj pa je prišlo na dan, ko se je otrok zaupal sosedi, ta pa je poklicala policijo.

Pekel se je za mladoletnika začel, ko je šel v prvi razred. »Otrok se je nekoč leta 2011 vrnil iz šole, oče, ki je bil pijan, pa je šel za sinom v njegovo sobo. Ukazal mu, naj se uleže na posteljo, potem pa se ga je dotikal po telesu in mu slekel hlače. Deček je kričal in prosil očeta, naj ga ne zlorablja, a neuspešno. Pošast je udarila dečka in se nato zverinsko izživljala nad njim,« je za srbski spletni portal povedal vir blizu preiskavi.
 

Grozil, da ga bo ubil

Oče je sinu zabičal, da ne sme nikomur povedati, kaj se dogaja. Lani avgusta ga je pretepel, nato pa še večkrat posilil.

»Očetu je alkohol udaril v glavo. Nesrečnega otroka je tepel z vsakim predmetom, ki mu je prišel pod roke. Grozil je, da ga bo ubil s sekiro, če bo komu izdal njuno skrivnost,« je še povedal vir.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije