BLIZU SRCA

Ženska (41) nož zarinila v 13 let mlajšega partnerja?

Policija razkriva, kaj se je dogajalo.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Marko Feist
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Marko Feist

MARIBOR – V torek ob 21.23 so policiste po telefonu obvestili, da je 41-letna ženska v Mariboru z nožem zabodla svojega 28-letnega partnerja, ki se je zatekel k svojemu očetu.

Ugotovili so, da je 28-letni moški zaboden v predel prsnega koša in da močno krvavi. Poškodovani s policisti ni hotel sodelovati in je zatrjeval, da se je sam poškodoval pri padcu na nož.


Moškega so z reševalnim vozilom odpeljali v UKC Maribor, kjer so ugotovili, da je utrpel lahko telesno poškodbo. Po nujni medicinski oskrbi je bil na lastno željo odpuščen domov.

Osumljeni 41-letnici so istega dne ob 22.20 policisti odvzeli prostost zaradi utemeljenega suma, da je storila kaznivo dejanje poskusa uboja.

Grozi ji do tri leta zapora

Policiji med preiskavo naklepa za poskus uboja ni uspelo utemeljiti. V skladu z usmeritvami okrožne državne tožilke bodo osumljenko kazensko ovadili za kaznivo dejanje lahke telesne poškodbe, za katero je predpisana zaporna kazen do treh let.

Ženski je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja določeni osebi. Zaradi opisanih razlogov je bilo njeno pridržanje danes odpravljeno.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije