ZAPRTA CESTA

Trčenje tako silovito, da je avto prevrnilo

V času ogleda kraja nesreče in odpravljanja posledic sta bila regionalna cesta in izvoz z avtoceste zaprta.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: PU Kranj
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: PU Kranj

VODICE – Včeraj okoli 11.20 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s poškodbami pri kraju Vodice.

Ob ogledu kraja nesreče in z zbiranjem obvestil so ugotovili, da je voznik osebnega vozila hyundai i20 vozil po izvozu z avtoceste ter v križišču z regionalno cesto zavijal v levo proti Zapogam. Pri tem je zaprl pot vozniku osebnega vozila škoda octavia, ki je takrat pripeljal z njegove leve strani iz smeri Zapog proti Vodicam.

»Po trčenju je vozilo povzročitelja odbilo v desno na pas za vožnjo naravnost, po katerem je takrat pripeljala voznica osebnega vozila opel corsa iz smeri Vodic proti Zapogam. Ob trčenju se je vozilo povzročitelja prevrnilo na streho in obstalo ob vozišču regionalne ceste,« so nesrečo opisali v poročilu PU Ljubljana.

V nesreči sta se voznik hyundaia in potnica v njem hudo telesno poškodovala, voznica opel corse je utrpela lahke telesne poškodbe, voznik škode pa po podatkih policije ni bil poškodovan.

V času ogleda kraja nesreče in odpravljanja posledic sta bila regionalna cesta in izvoz z avtoceste zaprta. Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije