NEPRIDIPRAVI

Nabrali so za 4000 evrov cigaret

Barabin je med drugim sunil snežno frezo, agregat in žar za pečenje.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Twitter
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Twitter

LJUBLJANA – Pred dnevi, nekaj pred 1. uro, so rokomavhi skozi drsna vrata vlomili v trgovino ter iz stojal pri blagajni ukradli več cigaret. Nastalo je za 4000 evrov škode.

Na Ptuju je zlikovec popoldne na vzvod odprl balkonska vrata ene od stanovanjskih hiš, vstopil v notranjost in pregledal vse prostore. Ukradel je več kosov zlatega nakita in ure, skupaj vredno 3000 evrov.

Barabež je vlomil v stanovanjsko hišo v Križah ter pobral denar in zlatnino.

V drvarnico ene od stanovanjskih hiš v naselju Žirovnica v občini Idrija je vlomil barabin ter ukradel motokultivator kosilnico, snežno frezo, električni agregat in žar.V Sežani je zlikovec vlomil v hišo, pregledal vse prostore in ukradel zlatnino. Škode je za 1000 evrov.

V okolici Novega mesta je barabon vlomil v skladiščne prostore podjetja in ukradel za 1000 evrov orodja.
Malopridnež je iz vinograda pri naselju Selo ukradel več železnih palic in žico ter lastnike oškodoval za 800 evrov.
Vandal je na zelenici ob regionalni cesti Solkan–Gonjače pristopil do parkiranega forda in z ostrim predmetom podrsal karoserijo. Lastnik ima za 800 evrov škode.

Barabež je prišel na polje ob eni izmed hiš v Batujah in iz parkirane traktorske prikolice IMT 577 ukradel hidravlični cilinder, vreden 700 evrov.

V Srednji Beli je falot z naviranjem balkonskih vrat vlomil v stanovanjsko hišo in ukradel zlatnino.

Iz novogradnje blizu naselja Ledinsko Razpotje je pridanič ukradel 4 pnevmatike na aluminijastih platiščih za osebno vozilo in mešalec za beton. Škode je za 450 evrov.

V okolici Metlike je fakin iz odklenjenega objekta, namenjenega sušenju mesa, ukradel za 200 evrov suhomesnih izdelkov.
V okolici Domžal je nebodigatreba vlomil v pisarno in perutninarsko farmo ter ukradel kokoši in jajca.

Na Bivju je nekdo ponoči iz tovornega vozila iztočil 100 litrov nafte. Škode je za 120 evrov.

Tat je dopoldne v čakalnici kranjskega zdravstvenega doma starejšemu oškodovancu iz žepa obešene bunde ukradel denarnico z vsebino in ga oškodoval za manjši znesek. Tatvino je izvršil v trenutku, ko je bil oškodovanec v drugem prostoru. Denarnice, telefone in podobne predmete imejte ves čas pri sebi.

Na bencinskem servisu v Vrtojbi je neznana voznica temnejše škode octavia italijanske registracije natočila za 25 evrov goriva in po francosko izginila. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije