VESELJE

Sin Céline Dion prihaja na glasbeno sceno

René-Charles (17) je nadarjen za rapanje. Njegova mati zaradi gripe odpovedala šest koncertov v Las Vegasu.
Fotografija: Starejši sin gre po stopinjah slavne mame.
Odpri galerijo
Starejši sin gre po stopinjah slavne mame.

Za Céline Dion, ki je zelo težko prebolela smrt svojega moža, je bil začetek leta precej nesrečen, saj je morala zaradi zdravstvenih težav odpovedati kar šest koncertov. A vsekakor je bilo nadaljevanje bolj obetavno. Petindvajsetega januarja je njen starejši sin René-Charles Angélil praznoval 17. rojstni dan in na ta dan mu je vesela mama na svojem profilu na instagramu voščila z besedami, da je neizmerno ponosna nanj in da ga ima vsak dan raje.

Po mami glasba, po očetu poker

Njeno veselje je lahko še toliko večje, ker se je zdaj izkazalo, da gre nekoč sramežljivi fantek po njenih stopinjah in rad poje oziroma rapa. Tako je René-Charles ta teden na instagramu objavil video, na katerem se vidita mešalna miza in mikrofon, v ozadju pa se sliši, kako najstnik poje pesem Sidewalks kanadske skupine The Weeknd. V samo nekaj urah si je video ogledalo okoli 20.000 ljudi, komentarji pod njim pa so bili nadvse spodbudni in so nakazovali, da je njegova zvezda rojena.
Sicer pa je RC, kot mu pravijo v družini, že poleti lani prvič vstopil na glasbeno sceno, vendar le kot spremljava svoji mami. Na njeni zadnji turneji je namreč Céline Dion na koncertu v Parizu odpela pesem, ki jo je na velikem ekranu spremljalo rapanje njenega sina.

Ni pa velika pevka, ki je v svoji neverjetni karieri s svojim izjemnim glasom prodala kar 230 milijonov albumov, edina iz družine, po kateri je 17-letnik podedoval svoje talente. Po svojem očetu Renéju Angélilu naj bi imel ljubezen do pokra in menda je v tem zelo dober, rad pa se posveča tudi hokeju.
Zdaj se seveda vsi sprašujejo, ali bo René-Charles šel po stopinjah matere ali očeta, večina je bolj naklonjena njegovi pevski karieri. Menda je ta tik pred vrati in do skupnega koncerta v Las Vegasu je le še korak.

Zbolelo pol družine

Sicer pa so bili Célinini oboževalci že od začetka januarja zelo zaskrbljeni zaradi njenih zdravstvenih težav in so ugibali, kašne vrste so in kaj jih je povzročilo. Pripisovali so jih pregorelosti, stresu, hujši bolezni ali depresiji, ne nazadnje sta prav v teh dneh minili šele dve leti od smrti njenega moža, s katerim sta bila zelo povezana. A pevka je konec januarja le sporočila zaskrbljeni javnosti, da sta bila razlog za odpovedi le gripa in prehlad. »Zadnja dva tedna sta bila zelo težka zame. Več v družini nas je obolelo za gripo in prehladom in takšna nisem bila sposobna priti na oder. A zdaj sem že veliko bolje. Sem pa navdušena, da gripa ni napadla Adele in da bo lahko ona sodelovala na enem od spektaklov. Tako zelo jo imam rada!!« je zapisala na svojem instagramu. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije