PANIKA

Zvezdnica nad bivšega poslala policijo

Janet Jackson je poklicala panična varuška, ko se je pred Wissamom zaklenila v kopalnico. Policija ni našla nobenih sledi nasilja ali drog, z otrokom je vse v najlepšem redu.
Fotografija: Janet je v strahu za sinka vselej, ko ni ob njej. Foto: Instagram
Odpri galerijo
Janet je v strahu za sinka vselej, ko ni ob njej. Foto: Instagram

Bila sta kot dan in noč. Ona zvezdnica zabavne industrije, ki živi na koncertnih odrih in pred televizijskimi kamerami. On katarski poslovnež povsem druge kulturne in vere. Pa vendar sta, slepo zaljubljena, verjela, da bo ljubezen premostila njuna različna prepričanja in vrednote.

Janet Jackson in Wissamu Al Manu je pet let vsaj na videz uspevalo, dokler ni lansko pomlad počilo, le štiri mesece po rojstvu njunega sinka Eisse. »V mnogočem se nista strinjala, ena ključnih stvari, ki so ju pripeljale do ločitve, pa so različna religiozna prepričanja. Ko je beseda nanesla na vzgojo sina, nista govorila istega jezika, saj je Janet precej bolj svobodomiselna,« je dejal vir, a vsaj na začetku sta poskušala ohranjati kolikor toliko prijateljski odnos. Seveda zavoljo malčka. A dobri nameni so splavali po vodi. Prišlo je celo tako daleč, da je pevka poklicala policijo, naj preverijo, ali je z Eisso, ki je trenutno pri očetu, vse v redu.

Janet in Wissam sta bila zmotno prepričana, da bo ljubezen premostila njuna različna prepričanja in vrednote. Foto: Guliver/x17online.com
Janet in Wissam sta bila zmotno prepričana, da bo ljubezen premostila njuna različna prepričanja in vrednote. Foto: Guliver/x17online.com

Mati je postala pri petdesetih, ko je bila že prepričana, da je vlak materinstva zamudila. Morda je tudi zato bolj zaskrbljena za malčka, kadar ga ni ob njej. Skrbi jo zanj, kadar je v skladu z deljenim skrbništvom pri očetu.
Zato je skočila do stropa, ko jo je poklicala fantičeva varuška, ki Wissamu pomaga pri skrbi za otroka. V strahu pred Wissamom, ki naj bi postal agresiven, se je zaklenila v kopalnico in poklicala Janet. Ta pa nato takoj policijo, da naj v malibujskem hotelu Nobu preverijo, ali je z Eisso vse v redu. Menda je dodala, da jo skrbi, da je Wissamova nenadna agresija morda povezana z mamili. »Nikakršnih dokazov o zločinu ni. Z otrokom je vse v redu. Pa tudi sledi o drogah ni bilo,« so sporočili predstavniki zakona in opozorili Janet in Wissama, naj nesoglasja rešita med seboj.

Še tako težke obtožbe pri Wissamu naletijo le na molk. Foto: Guliver/Cover Images
Še tako težke obtožbe pri Wissamu naletijo le na molk. Foto: Guliver/Cover Images

Čemu sta nekdanja zaljubljenca v njun očitno vse grši odnos vpletla policijo, uradno ni znano, neuradno pa je v ozadju Janetino nezadovoljstvo nad skupnim skrbništvom. »Janet si želi Wissama povsem izključiti iz sinovega življenja. Najraje bi ga zreducirala zgolj na darovalca sperme. Že od začetka se vmešava in Wissamu otežuje, da bi videl sina, s čimer mu krati očetovske pravice. Zdaj je v to očitno zvlekla še oblasti, kar pa se ji je vrnilo kot bumerang, saj je policija naravnost povedala, da so obtožbe o mamilih in nasilju lažne,« je povedal neimenovani vir.

Nekdo je medijem povedal, da se Wissam, čeprav ga je Janet tako očitno poskušala pošteno oblatiti, ne bo odzval, temveč čaka, da se prah poleže. »Janet je očitno pripravljena iti na nož, a se ji njene poteze maščujejo in nanjo mečejo vse slabšo luč. Wissama ni strah, tudi jezen ni, saj ve, da bo resnica prej ali slej prišla na dan.«
Varuška, ki je poklicala Janet, naj bi bila pristranska, izbrala jo je zvezdnica, Wissam pa je, da bi malčka čim manj begali, z izborom soglašal. To pomeni, da ima Wissama, ko je z otrokom, vselej na očeh nekdo, ki je na Janetini plačilni listi.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije