PRED ŠTIRIMI LETI

Znani Američani napovedali selitev v tujino, če zmaga Trump. Pa so res šli?

Dišali so jim Kanada, Afrika in celo drugi planeti.
Fotografija:  Miley Cyrus. FOTO: Danny Moloshok, Reuters Pictures
Odpri galerijo
 Miley Cyrus. FOTO: Danny Moloshok, Reuters Pictures

Chelsea Handler, Snoop Dogg, Miley Cyrus in drugi so med zvezdniki, ki so se leta 2016 zavezali, da bodo pobegnili iz države, če bo Donald Trump dobil ameriške volitve in postal predsednik. Govorili so o Kanadi, Evropi, Južni Afriki in celo Jupitru.

Kljub drznim izjavam je večina zvezdnikov v ZDA ostala tudi po takratnem izidu volitev. Handlerjeva je v enem izmed intervjujev dejala, da se bo v primeru zmage Trumpa preselila v Španijo, kjer naj bi predhodno za vsak primer kupila tudi hišo. ZDA kljub napovedim ni zapustila.

Najbolj mamljiva Kanada

Amber Rose je za Us Weekly leta 2016 dejala, da bo v primeru zmage Trumpa zapustila državo, s seboj pa da bo vzela tudi sina. Raven-Symone je za The View napovedala, da se bo v primeru zmage republikanca, skupaj z družino preselila v Kanado, letalske karte pa naj bi takrat že imela. Selitev k severnim sosedom sta napovedala tudi reper Snoop Dogg in igralec Keegan-Michael Key. Odhod iz domovine je napovedala tudi Miley Cyrus.


Samuel L. Jackson je razmišljal o selitvi na drugo celino, in sicer v Južno Afriko, Jon Stewart in Cher pa celo o drugem planetu. Kolikor je znano, večina zvezdnikov še vedno živi v ZDA, kaj bodo prinesle letošnje volitve, pa bomo videli že kmalu.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije