RAZKRILA BO VSE

Zaradi Soraye bo marsikdo slabo spal

Svoje pestro življenje bo strnila v knjigi.
Fotografija: Soraya je vajena kamer. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Soraya je vajena kamer. FOTO: Instagram

Sara Vučelić Soraya, ki je nastopala tako v srbskem kot slovenskem Big Brotherju, piše knjigo z neznanimi podrobnostmi iz svojega življenja. Ker starleta pozna številne znane osebnosti z balkanske estrade, bo v knjigi omenila tudi njih, piše srbski Alo.

»Toliko se je pisalo in govorilo o meni, da bi bil greh, če ne bi objavila knjige. Nikoli nisem odgovarjala na različne trače, zdaj pa je prišel čas, da povem resnico,« pravi Soraya.

Starleta pozna nekatere izmed najvplivnejših in najbolj znanih ljudi v regiji, med njimi številne politike, podjetnike, športnike, pevce in igralce. Pred časom je trdila, da ima razmerje s slavnim brazilskim nogometašem Neymarjem. Napovedala je, da bo razkrila vse podrobnosti o svojih avtomobilih, ki so bili uničeni in zažgani, ter o svojih zvezah s številnimi spornimi ljudmi iz politike in športa. Zatrjuje, da bo knjiga izzvala pravo zmedo, a je ne skrbi, da bi ji kdo poskušal preprečiti razkritje katere od skrivnosti.


Leta 2015, takrat je tudi nastopila v slovenskem Big Brotherju, je pod njenim avtomobilom eksplodirala bomba. Bila je prepričana, da ji strežejo po življenju. 

»Žal mi je, da nekateri ne bodo mogli spati, dokler knjiga ne bo objavljena. Gotovo nekaterim ne bo všeč, ko bom začela promocijo. Vsak bo dobil, kar zasluži,« je zatrdila v Kninu rojena 31-letna Srbkinja ter dodala, da je sama gospodarica svojega življenja.
V spodnjem posnetku lahko pogledate Sorayo v Big Brioher Slovenija.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije