SEKS V MESTU

VIDEO: Ta prizor je tako ogaben, da so ga izrezali iz priljubljene serije

Ustvarjalci serije se še danes sprašujejo, kaj se jim je motalo po glavi. 
Fotografija: Charlotte v Michaelovem objemu, ki pa se ni odvijal tako, kot si je želela. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Charlotte v Michaelovem objemu, ki pa se ni odvijal tako, kot si je želela. FOTO: Youtube

Minili sta dve desetletji, odkar so začeli na HBO predvajati priljubljeno in kultno serijo Seks v mestu, dogodivščine Mirande, Charlotte, Samanthe in Carrie pa še danes spremlja na milijone ljudi po vsem svetu.

Ob njihovih prigodah smo se pošteno nasmejali, jokali, marsikdaj tudi ostali brez besed, le malo oboževalcev serije pa ve, da so iz nekega dela prve sezone izrezali prizor, ki je bil nezaslišano ogaben. Avtor serije Darren Star je za Vanity Fair razkril, da je bila scena precej bizarna, zato so se pri HBO odločili, da je ne bodo prikazali, poleg tega pa so se tudi ustvarjalci serije pozneje tepli po glavi, češ kaj jim je bilo tega treba.

Verjetno vas zanima, za kaj je šlo. Se spomnite prizora, ko sta se Charlotte in njen partner prepustila romantiki, on pa si je silno želel, da bi ga temnolaska oralno obdelala? No, ker tega ni želela storiti, ga je obtožila, da jo želi samo izkoristiti, in odvihrala iz sobe. Konec prizora. A le za gledalce. Moral pa bi se nadaljevati nekako takole: Charlotte se vrne v sobo, Michaelovo mošnjo pa liže njegov pes. Ogabno, mar ne?

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije