HITRO

Po kratki romanci Justin zasnubil Hailey Baldwin

Spomladi je pevec petič končal dolgoletno romanco s Seleno Gomez. Z novo ima za sabo desetletje prijateljevanja in en skok med rjuhe.
Fotografija: Justin je zaljubljen do ušes. Foto: instagram
Odpri galerijo
Justin je zaljubljen do ušes. Foto: instagram

Justin Bieber slovi po nepredvidljivosti, vseeno pa je kanadski glasbenik tokrat presenetil prav vse. Kmalu potem, ko je končal zvezo s Seleno Gomez, je prejšnji mesec vnovič obudil romanco s Hailey Baldwin ter na romantičnih Bahamih sloko svetlolasko že zasnubil.

»Če bi dejal, da sem ponosen, bi bilo to premalo. Komaj čakam na novo poglavje!« je mladima zaljubljencema čestital pevčev oče, nad nenadnim preobratom pa je navdušen tudi manekenkin oče, igralec Stephen Baldwin, ki se čuti celo malce odgovornega za hčerino srečo, saj naj bi bil prav on tisti, ki je zaročenca seznanil pred skoraj desetletjem.
Pisalo se je leto 2009, ko je Baldwin izkoristil svoj zvezdniški status in tedaj komaj 13-letno hčerko pripeljal na snemanje glasbenega spota mladega megazvezdnika. »Tvoja glasba nama je neizmerno všeč. To je moja hčerka Hailey,« je zavrtel kolesje usode. Med njima se je namreč hitro stkalo lepo prijateljstvo, čeprav o bolj romantičnih čustvih ni bilo znakov. Morda zato, ker je Justin že leta 2010 začel dolgoletno in precej razburkano romanco z Gomezovo, ki se je letos spomladi izpela – že vsaj petič.

Hailey je po enomesečni romanci že nataknil zaročni prstan. Foto: instagram
Hailey je po enomesečni romanci že nataknil zaročni prstan. Foto: instagram

Justin je morda v srcu čutil, da Selena ni tista prava, ampak da je že kot 15-letni pobič naletel na svojo bodočo nevesto. Ko sta se s Hailey med enim njegovih premorov s Seleno leta 2016 ljubezensko zapletla, je po koncu njune kratke romance, po kateri se je spet vrnil v Selenin objem, namreč namignil, da je vsemu navkljub mogoče vendarle Hailey tista prava.


»V preteklosti sem prizadel ljudi, nisem jih osrečil, zato poskušam zdaj gledati v prihodnost. Kaj če je Hailey dekle, s katerim se bom poročil? V nič ne želim hiteti, saj je ne želim prizadeti, ran potem morda ne bom mogel več zakrpati,« je očitno precej preroško dejal Justin, globoko v sebi zavedajoč se, da tedaj zanju pač še ni napočil pravi trenutek. A je zdaj, morda tudi ker sta bolj zrela, njun čas vendar prišel.

Stephen Baldwin je tisti, ki je hčerko predstavil Justinu. Foto: guliver/cover images
Stephen Baldwin je tisti, ki je hčerko predstavil Justinu. Foto: guliver/cover images

Ko se je njuna bežna aferica pred dvema letoma izpela, nista bila več niti prijatelja, a sta nato, ko je srčna bolečina malce popustila, zgladila nesoglasja in postala kar najtesnejša prijatelja. No, junija je prijateljstvo preraslo v veliko več. Bilo je zelo hitro in intenzivno: Justin svoje izbranke ni peljal na Bahame le na romantični oddih, v mislih je imel precej večjo in bolj dolgoročno gesto.


»Varnostnikom restavracije je naročil, da gostje ne smejo imeti mobilnih telefonov, saj se bo zgodilo nekaj posebnega,« je povedala očividka. In poseben je tisti večer tudi v resnici bil. Po večerji in plesu salse je Hailey zaprosil za roko. Lepotička je snubitev očitno sprejela, saj se ji je na roki zableščal velikanski diamantni prstan. »Vsekakor presenečenje, ki pa hkrati to tudi ni. Teh nekaj tednov, odkar sta skupaj, je Justin neizmerno srečen. Zdi se nepričakovano in spontano, a vendar se poznata že zelo dolgo. Od nekdaj je imela v njegovem srcu posebno mesto,« je povedal vir, drugi je še pridal, da je zvezdnik z njo postal bolj umirjen in normalen. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije