Pevec se je nehal pogovarjati z duhovi

Robbie Williams je imel raznovrstne nadnaravne sposobnosti. Otroci so ga, pravi, povsem okupirali in očitno pregnali duhove.
Fotografija: Z Aydo imata štiri otroke. FOTO: Guliver/X17
Odpri galerijo
Z Aydo imata štiri otroke. FOTO: Guliver/X17

Robbie Williams je ponosni očka štirih otrok. Z ženo Aydo Field imata sedemletnega Teddyja, petletnega Charlieja, 18-mesečno Coco in enomesečnega Beauja. Pevec, ki je februarja praznoval 46. rojstni dan, je prepričan, da so prav otroci razlog za to, da se je prenehal pogovarjati z bitji z onega sveta, odkar so se rodili, pa tudi ni več naletel na noben neznani leteči predmet. »Res čudno, ampak odkar imam otroke, se mi to ne dogaja več. Najbrž je tako, da ti otroci, ko jih enkrat imaš, poberejo vso energijo in popolnoma okupirajo misli,« je pevec pred kratkim razkril svoje razmišljanje ameriški radijski postaji. Robbie, ki z družino živi v Los Angelesu, je nadnaravne sposobnosti kazal že v otroških letih. »Ko sem bil še otrok, sem se pogovarjal z mrtvimi ljudmi. Očeta sem prestrašil, ko sem bil star tri ali štiri leta, in šlo je za ljudi, ki so preminili,« je pred časom povedal novinarjem. Kot je dejal, se je zadeva z duhovi nadaljevala vso njegovo mladost. »Z njimi sem se prenehal pogovarjati, ko sem odkril mamila,« je priznal pred časom.

Duhovi, sanje in vesoljci

Da so duhovi spregovorili prav njemu, zvezdnika ne preseneča. »Glede na to, da izhajam iz maternice katoličanke in poznam vse te osupljive zgodbe o neverjetnem možu, ki je hodil po vodi in, saj veste, s škampi nahranil vse ljudi, sem bil že v osnovi odprt za možnost obstoja paranormalnih pojavov,« pravi. Videvanje duhov pa ni edini paranormalni pojav, s katerim se je srečal Robbie. Pevec ima, kot pravi, t. i. lucidne sanje (gre za sanje, v kateri sanjajoči zavestno spreminja tok dogajanja, se odziva na dogodke in se svojih dejanj spominja tudi, ko je buden), videl pa je že tudi neznani leteči predmet. Med drugim je prepričan, da je pred leti, med pisanjem pesmi Arizona za album Reality Killed the Video Star (2009), na nebu zagledal zlato kroglo. »Nobena omama ni povzročila tega. Povsem trezen sem bil,« trdi glasbenik, ki v tej pesmi opisuje prav to nenavadno srečanje. Nad obiskom življenja z drugih planetov na Zemlji je menda tako navdušen, da se je pred leti celo poigraval z idejo o nakupu razvpitega ranča Skinwalker v ameriški zvezni državi Utah. Znan je po številnih paranormalnih pojavih in neznanih letečih predmetih. Nekdanji član skupine Take That trdi, da bi ga zagotovo kupil, če ne bi bilo žene Ayde.


»To je bila tiste vrste neumnost, ki jo narediš in o tem ne poveš svoji ženi. Kot ves preostali svet – govorice o nakupu so se namreč razširile po spletu – danes ve, da nakupa nisem izpeljal. Če ne bi bil poročen, bi ranč zagotovo kupil,« zatrjuje. Je pa, če gre verjeti govoricam, od žene dobil povsem prijetno nadomestilo. Kot je pred časom medijem razkril neimenovani vir blizu paru, naj bi mu Ayda v kleti hiše v Kaliforniji zgradila gojilnico marihuane, opojne rastline, ki je v tej ameriški zvezni državi ni prepovedano gojiti in uživati. Robbie sicer verjame, da je stik z nadnaravnim pomembno vplival na njegovo življenje in kariero, bitja z drugega sveta naj bi mu tudi pomagala do uspeha. »Prva pesem, ki sem jo napisal, je bila Angel, govori pa o pravih angelih. Ljudje mislijo, da je posvečena moji mami ali nekomu, ki sem ga imel rad, v resnici pa ni tako. To je moja največja uspešnica do zdaj,« poudarja.
Nekoč zakrknjeni samec Robbie Williams uživa v družinskem življenju. FOTO: Instagram
Nekoč zakrknjeni samec Robbie Williams uživa v družinskem življenju. FOTO: Instagram

Williams je bil dolga leta eden najbolj zaželenih pregovorno neulovljivih večno samskih moških. Skakanju s cveta na cvet je naredilo konec srečanje z igralko Aydo Field. Kljub burnemu razmerju, polnemu vzponov in padcev, sta se leta 2010, štiri leta po tem, ko sta se spoznala, poročila in si ustvarila družino. Prva dva otroka je 40-letnica rodila sama, nosečnost in rojevanje mlajših dveh pa je, da bi se izognila nevšečnostim, prepustila nadomestni materi.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije