Najprej porod, nato selitev

Konec tedna je bilo za igralca, ki bo kmalu zakorakal na pot očetovstva, konec ugibanja, ali bo punčka ali fantek.
Fotografija: Iz podpore Jodie se je želel tudi sam porediti. A mu ni uspelo.
Odpri galerijo
Iz podpore Jodie se je želel tudi sam porediti. A mu ni uspelo.

Za Joshuo Jacksona se je vznemirljivo odštevanje začelo. Konec tedna je bilo za igralca, ki bo kmalu zakorakal na pot očetovstva, konec ugibanja, ali bo punčka ali fantek, saj sta s srčno izbranko Jodie Turner-Smith izvedela, da lepotica pod srcem nosi hčerko. Zdaj je s svetom delil še, da je veliki dan tik pred vrati. »Le še 19 dni!« je vzkliknil in dodal, da je že zamudil zadnji vlak, da bi zaradi podpore do Jodie z velikanskim trebuščkom tudi sam nase naložil dodatne kilograme.
Še malo in njuna hčerka bo tu! FOTOGRAFIJi: instagram
Še malo in njuna hčerka bo tu! FOTOGRAFIJi: instagram

Debelo desetletje, do leta 2016, je zvezdnik ljubil Diane Krueger, a njuna ljubezen nikoli ni obrodila sadu. A očitno jima zgolj ni bilo namenjeno. Kajti čeprav je Jodie spoznal šele pred dobrim letom, je temnopolta krasotica brž vedela, da je spoznala očeta svojih bodočih otrok. »Z njim sem spoznala, da sem pripravljena na materinstvo. Za to odločitev verjetno sicer nikoli ni idealnega trenutka, a ob njem sem vedela, da sem našla življenjskega sopotnika. Da je on tisti pravi, zato me z njim ni strah storiti tega pomembnega koraka.« A še preden bosta v naslednjih tednih pozdravila deklico, sta poskrbela, da je njuna ljubezen uradna.

Proti koncu lanskega leta, po le enem letu romance, naj bi se namreč skrivaj poročila, česar pa ne eden, ne drugi ne želita javno potrditi. V prvi vrsti, ker se želi ​ Jodie s tem ogniti grobim besedam, ki bi letele nanju zaradi mešanega zakona. Podobne žaljivke je namreč poslušala že, ko sta se zaljubila. »V ZDA mešane zveze še vedno niso dobro sprejete. Slišala sem marsikatero krepko na račun tega, da ljubimkam z belcem. Temu se želim zdaj ogibati, kolikor je mogoče,« je dejala bodoča mamica. In še, da sta z Joshuo že sklenila, da se želita po prihodu hčerke preseliti iz Amerike, prepričana, da bo njuna mešana družinica drugod lepše sprejeta. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije