Na zabavi za rojstni dan manjkal milijarder

Rihanna slavila v krogu prijateljev. Večer glamurja in zvezdniških imen.
Fotografija: Nečakinja Majesty je praznovala skupaj z njo.
Odpri galerijo
Nečakinja Majesty je praznovala skupaj z njo.

Kako praznovati svoj 30. rojstni dan je že tako izzivalno vprašanje, kaj šele če si Rihanna, za katero je dobro le najboljše v družbi najboljših. Za začetek si je lepotica, ki je prejšnji teden dosegla mejnik 30 let, izbrala eno najbolj priljubljenih restavracij v New Yorku, The Grille, kjer so gostje uživali v večerji s štirimi hodi, precej intimna zabava pa se je nadaljevala v klubu The Pool. Na seznamu povabljencev so se znašla sama zveneča imena od Paris Hilton, Toni Braxton in Leonarda DiCapria, manjkali niso niti družinski člani. Rihanna niti tokrat ni razočarala s stilom, saj se je odločila za izjemno drzno kreacijo ​Yves Saint Laurent v barvi fuksije, ki jo je dopolnila z istim odtenkom rdečila za ustnice in bleščečim diamantnim nakitom. Ko je stopila iz limuzine, je bila živa podoba glamurja, ki smo ga sicer vajeni, a tokrat je še posebno žarela, čeprav na zabavi več kot očitno ni bilo opaziti njenega srčnega izbranca Hassana Jameela.

Rihanna v slavnostni obleki ob prihodu na zabavo.
Rihanna v slavnostni obleki ob prihodu na zabavo.

Z njim je v zvezi osem mesecev, vendar je to razmerje drugačno od vseh njenih prejšnjih, nad katerimi se je lahko naslajala vsa svetovna javnost. Hassan ni zvezdnik, ampak milijarder, ki vodi izjemno uspešno družinsko podjetje, ocenjeno na 1, 5 milijarde dolarjev. Tudi zato se noče izpostavljati v medijih in morda ga ravno zato ni bilo na praznovanju njenega rojstnega dne. Do sedaj sta bila le redko fotografirana skupaj, saj se izogibata krajev, kjer bi ju lahko zasačili paparaci, videli pa so ju na počitnicah v Španiji, Londonu in Bostonu.

Če že ni bilo njenega najdražjega, pa so bili tam predvsem ljudje, ki jih je spoznala v karieri in ki so ji prirasli k srcu. Paris Hilton, sedem let starejša od slavljenke, je prišla v drzni obleki, ki ni prepustila veliko domišljiji, pod roko pa je držala zaročenca Chrisa Zylka. Ko sta se nastavljala fotografskim objektivom, ni bilo mogoče spregledati sijočega diamantnega prstana na njeni roki, s katerim je povedala vse.
Na zabavi ni bilo njenega fanta, poslovneža Hassana.
Na zabavi ni bilo njenega fanta, poslovneža Hassana.

Še ena iz kluba sveže zaročenih povabljenk je bila pevka Toni Braxton, ki pri svojih petdesetih kar žari; z vrtoglavimi petami in globokim dekoltejem je dokazala, da ji leta ne morejo do živega, z velikim bleščečim prstanom pa potrdila, da se je prejšnji teden zaročila z raperjem Birdmanom.
Nečakinja Majesty je praznovala skupaj z njo.
Nečakinja Majesty je praznovala skupaj z njo.

Čeprav je bila zabava zasebna, je Rihanna svoj 30. rojstni dan praznovala tudi javno, saj je na instagramu, kjer ji sledi 60 milijonov ljudi, objavila fotografijo, na kateri je otrok, zraven pa še eno svojo nedavno, in zapisala: »Pred 10.958 dnevi je moja mama postala mama svoji edini hčeri. Danes je toliko tvoj dan, kot je moj, rada te imam, mami!« Potem je nadaljevala z zahvalo, ker da jo je vzgojila in ker jo ima brezpogojno rada, ter dodala, da brez nje danes ne bi bila, kar je. »Zahvaljujem se bogu, da te je izbral in mojo dušo poslal vate.«

Vse najboljše ji je na twitterju zaželel tudi njen bivši, pevec Chris Brown, ki jo je nekoč brutalno pretepel, in to je v oboževalcih vzbudilo mešane odzive. Te tudi skrbi, kaj se dogaja z njenim fantom, ki ga ni bilo na zabavi. Morda pa bosta imela eno samo zase.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije