HEROJ

Igralec je ženski rešil življenje

Luke Wilson junak v nesreči, v kateri je umrl voznik ferrarija. Ranjen tudi profesionalni golfist Bill Haas.
Fotografija: Utrinek iz filma Kraljevi Tenenbaumi
Odpri galerijo
Utrinek iz filma Kraljevi Tenenbaumi

IZzjemni igralec Luke Wilson je bil vpleten v silovito prometno nesrečo štirih vozil. Trčenje se je zgodilo v torek zvečer, ena oseba je izgubila življenje. Priče dogodka so Wilsona opisale kot junaka, saj naj bi eni ženski rešil življenje, ko jo je rešil iz vozila. V nesrečo je bil vpleten tudi avtomobil znamke Ferrari, med ranjenimi pa je zvezdnik golfa Bill Haas. "Luke Wilson je bil pravi junak," je povedal Sean Herings, ki je bil priča dejanjem 46-letnega igralca. "Njegov avtomobil je bil udarjen. Takoj je skočil iz vozila in začel pomagati. Prevzel je nadzor nad položajem." Prisotni so se bali, da bo vozilo, ki se je med nesrečo prevrnilo, zagorelo. V njem je bila ujeta 50-letna voznica. "Kričala je na pomoč in jokala. Pogledal sem skozi okno sopotnika, ko se je poskusila rešiti iz svojega sedeža. Luke ji je pomagal zapustiti vozilo skozi zadnje okno. Nato sva jo skupaj odnesla na varno."

Naslednjega dne so igralca obiskali družinski člani, da bi mu dali moralno podporo v težkih časih. Prišel je tudi njegov 53-letni brat Andrew. Luke je imel veliko sreče, da jo je odnesel popolnoma brez poškodb, Haas naj ne bi bil resno poškodovan. Po doslej zbranih podatkih je bil 35-letni Haas, ki je 67. golfist sveta, sopotnik v ferrariju, ki je vozil z neprilagojeno hitrostjo. Za volanom je bil 71-letni Mark Gibello, ki je športnika gostil na svojem bližnjem domu, saj je takrat potekal turnir v golfu. "Nesreča se je zgodila zaradi neprilagojene vožnje, voznik ferrarija je izgubil nadzor nad vozilom in se zaletel v več drugih avtomobilov," je povedal policist Mike Lopez. Luke je imel veliko srečo, da je vozil močan in težek avtomobil, sicer bi posledice trka lahko bile veliko hujše.

Haas, ki je oče treh otrok, ima otečeno nogo, vendar si k sreči ni zlomil nobene kosti. Iz bolnišnice so ga že odpustili in bo popolnoma okreval. Luke Willson ima poleg Andrewa še enega brata – zvezdnika Owena Wilsona, s katerim je nastopil tudi v megauspešnici Kraljevi Tenenbaumi režiserja Wesa Andersona.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije