VELIKA DRUŽINA

FOTO: Beyoncé spet noseča?

Pevkini oboževalci so med koncertom v Rimu z vso pozornostjo opazovali njen trebušček.
Fotografija: Zvezdniški par. FOTO: Press Release
Odpri galerijo
Zvezdniški par. FOTO: Press Release

RIM – Če gre verjeti tujim medijskim portalom in številnim oboževalcem, ki so se udeležili zadnjega koncerta dive R&B Beyoncé v Italiji, je 36-letna glasbenica ponovno noseča.

Trenutno se s svojim možem Jay Z-jem nahaja na turneji On The Run II Tour, najnovejši videoposnetki s koncerta v Rimu pa so sprožili govorice, da je družina Carter v pričakovanju četrtega otroka, piše Večernji list. Na posnetku je menda jasno opaziti pevkin nosečniški trebušček, za piko na i pa naj bi se glasbenica med nastopom po trebuhu večkrat pobožala.

»Lahko se pogovarjamo o tem, kako je zapeljiva in seksi, a vendarle smo vsi opazili njen trebušček in žar v očeh, ki ga ima lahko le nosečnica,« je le eden od komentarjev na družbenih omrežjih.

Pop zvezdnica bi lahko bila spet noseča, ugibajo njeni oboževalci. FOTO: Youtube, marioulic
Pop zvezdnica bi lahko bila spet noseča, ugibajo njeni oboževalci. FOTO: Youtube, marioulic


Nekateri so koncert Beyoncé v Italiji primerjali z nastopom ob podelitvi nagrad MTV pred sedmimi leti, ko je javnost seznanila z novico, da pričakuje prvega otroka, še piše Večernji list. Kmalu ja nato na svet privekala Blue Ivy. Ta je ime dobila po drevesu, ki je zvezdniški par očaral med dopustovanjem na hrvaškem otoku Hvar.

Pred dobrim letom se je družina povečala še za dvojčka Rumi in Sir, in če so govorice tudi tokrat točne, bo družino osrečil nov otroški jok.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije