OVACIJE

Abrahama je pozdravila gola

To je zdaj to storila Kylie Minogue in si prislužila skoraj stoječe ovacije.
Fotografija: Kylie je ta teden slavila 50 let. FOTO: INSTAGRAM
Odpri galerijo
Kylie je ta teden slavila 50 let. FOTO: INSTAGRAM

Če oblačila odvrže 20-letna zvezdnica in objektivu nastavi svoje golo, gibko telo, verjetno nikogar več ne preseneti. Morda niti pretirano ne navduši, saj so revije skoraj prezasičene s podobami mladih, (pol)golih ženskih teles. A ko je zdaj to storila Kylie Minogue, si je prislužila skoraj stoječe ovacije. Zasluženo, saj je z lepoto, ki ji je bila dana ob rojstvu, praznovala srečanje z abrahamom. Čeprav se za svetlolaso Avstralko zdi, da se je čas zanjo ustavil že pred desetletji. »In tako se začne novo desetletje. Neizmerno hvaležna za vse priložnosti, ki mi jih je življenje že ponudilo. 50!« je zapisala miniaturna in povsem gola zapeljivka, katere najintimnejše dele je prekrivala zgolj strateško postavljena kitara, ozaljšana z diamanti.
Ko so ji prijatelji zapeli Vse najboljše, so jo ganili do solz. FOTO: INSTAGRAM
Ko so ji prijatelji zapeli Vse najboljše, so jo ganili do solz. FOTO: INSTAGRAM

Presenečenje večera

Nekateri iz vsakega svojega rojstnega dne naredijo bombastično slavje, druge tedaj, sploh ob okroglih obletnicah, zagrabi panika ob neizbežnem minevanju časa. Kylie se je običajno le potuhnila in dan preživela v miru. Tokrat pa je, kot bi na vodi čutila, da se pred njo odpira novo in čudovito življenjsko obdobje, dvignila kozarec penine, na glas navila disko glasbo in v krogu zvezdniških prijateljev odplesala in odpela v novo obdobje. »To je skoraj sprto z mojih značajem, a tokrat bom imela zabavo. Običajno se jim izogibam, a zabava ob abrahamu mora biti. Občutek imam, da sem spet našla samo sebe, znova se počutim udobno v svoji koži. Torej – zabava!« In zabava je bila, in sicer v londonskem hotelu Chiltern Firehouse, priljubljeni točki zvezdnikov, kjer sta svoji ljubezni med poporočnim slavjem nazdravila tudi princ Harry in Meghan, zdaj vojvoda in vojvodinja Susseška. Le da se Kylie ni odločila za kraljevski, ampak disko prizvok – z zlatimi baloni, topom, ki je nad povabljence izstreljeval bleščice, ter lesketajočo se disko kroglo, podobno bleščeč pa je bil tudi nabor njenih prijateljev, od nekdanje spajsice Mel C, komikov Davida Walliamsa in Alana Carra do Amande Holden, Guya Pearcea in pevkinega bivšega Jasona Donovana. V množici je bil tudi eden, s katerega ni mogla umakniti oči, namreč Paul Solomons, za katerega se je pred dobrim mesecem začelo govoriti, da je ogrel njeno srce. To je potrdila na zabavi z zgovornim poljubom, ki se ni in ni končal. »Ne mudi se ji skočiti v novo resno razmerje. Ni namreč skrivnost, da jo je lanski razhod z zaročencem Joshuo Sassejem močno prizadel, sploh ob vseh govoricah o prevari. Potrebovala in hotela je čas zase, morala je preboleti in zaceliti zlomljeno srce,« je povedal vir in dodal, da je zdaj vendar pripravljena, da začne pisati novo poglavje svojega ljubezenskega življenja.
Toliko slajše zaradi Paula Solomonsa. FOTO: INSTAGRAM
Toliko slajše zaradi Paula Solomonsa. FOTO: INSTAGRAM

Glavno presenečenje večera je vsekakor pripravila Kylie, ko je razkrila novega moškega v življenju, a tudi prijatelji so njej pripravili presenečenje ali dve, saj so se ji na vrhuncu večera orosile oči. Na dogodku se je namreč od nikoder pojavil Jake Shears, pevec glasbene zasedbe Scissor Sisters, in ji zapel, za drugo presenečenje in glasbeno poslastico pa je poskrbel Rick Astley s hitom Never Gonna Give You Up. Ko so glasove združili vsi gostje in ji zapeli Vse najboljše, ni mogla več: »Tresem se od ganjenosti. V sebi jočem od vseh čustev, morda mi bo solza privrela tudi na obraz. Hvala vam! Petdesetka je super!«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije