V SPOMIN

Zbirajo denar za Maxxa, Emmo in še nerojeno hčer Marka Grilca

Prijatelji pokojnega deskarja so zagnali kampanjo zbiranja sredstev za njegovo družino.
Fotografija: Marko Grilc. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Marko Grilc. FOTO: Instagram

V nepredstavljivi stiski se je znašla mlada družina Marka Grilca, ko so 23. novembra letos Nina ter otroka Maxx in Emma ostali brez ljubečega moža in očeta. V teh težkih časih se pripravljajo na prihod novega člana, Nina je namreč noseča z deklico, ki žal svojega očeta nikdar ne bo spoznala.

image_alt
Partnerica pokojnega deskarja Grilca: Moji možgani se še vedno poigravajo in čakajo, da pride domov

Skupaj so zato stopili Grilčevi prijatelji in zagnali kampanjo zbiranja sredstev za njihovo prihodnost. Prispevki že prihajajo z vseh koncev sveta, kar priča o tem, kako priljubljen in spoštovan je bil Marko po vsem svetu.

Sredstva lahko darujete TUKAJ.

image_alt
Tragedija brez primere: v Avstriji umrl znani slovenski športnik (38)

K zbiranju sredstev je med drugim povabil Matevž Pristavec, nekdaj Grilčev sotekmovalec v deskanju na snegu, danes pa glavni trener slovenske reprezentance v prostem slogu. »Hvala za vse trenutke, ki sva jih delila skupaj v življenju, v deskanju in surfanju. Od težkih trenutkov do neskončne sreče, ostala sva dobra prijatelja skozi vsa ta leta,« je zapisal v njegov spomin.

V njegov spomin so se prejšnji teden številni njegovi prijatelji in podporniki zbrali na Voglu, za veliko pomoč, podporo in besede tolažbe se je vsem na instagramu zahvalila tudi Grilčeva žena.

image_alt
Po obdukciji: to je bilo usodno za deskarja Marka Grilca

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije