PO ŠOVU

Zapuščena Vesna je spet zaljubljena

Jožko zbežal, zato je poklicala drugega.
Fotografija: Miha je Vesni ob slovesu dejal, naj ga pokliče, če se jima z Jožkom ne bo izšlo. In res ga je.  FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Miha je Vesni ob slovesu dejal, naj ga pokliče, če se jima z Jožkom ne bo izšlo. In res ga je.  FOTO: Pop TV

Največji strah kmetice Vesne Šošterič se je uresničil. Takoj ko so ugasnile kamere, je njen srčni izbranec Jožko zbežal in jo zapustil. Vesna sama še danes ne ve, zakaj se je to zgodilo, Jožko pa pravi, da sta bila kriva Vesnino hitenje in zanj prehitro načrtovanje otrok.

Čeprav se z Jožkom ni izšlo, je Vesna v šovu očitno vseeno spoznala svojega novega partnerja. Srečo v ljubezni je našla pri Mihu, ki ji je po odhodu iz šova dejal, naj ga pokliče, če se ji z Jožkom ne bo izšlo, in ga je. Miho in Vesno so v teh dneh srečali na koncertu v Slovenskih Konjicah, za Žurnal pa je razkrila, da se večinoma videvata čez vikende, ker ima Miha čez teden službo. Konec tedna pa pride k njej na kmetijo, kjer ji pomaga in ostane pri njej do ponedeljka zjutraj.

Če je Vesna ob Jožku na glas govorila o naraščaju in poroki, pa je zdaj previdnejša. Pravi, da se morata najprej dobro spoznati in šele nato preiti na drugo fazo.

Vesna ni ostala sama. FOTO: Pop TV
Vesna ni ostala sama. FOTO: Pop TV

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije