EMA 2018

VIDEO: Le kaj je med Emo pil Vid Valič?

Komik je vodil že polfinale, v finalu je dobil družbo.
Fotografija: Nuška Drašček in Vid Valič. FOTO: T. V.
Odpri galerijo
Nuška Drašček in Vid Valič. FOTO: T. V.

Nekaterim je bilo vodenje polfinala Eme 2018 Vida Valiča všeč, drugi so ocenili, da svojega dela ni dobro opravil. V finalu pa je dobil družbo, na odru se mu je pridružila pevka Raiven, s katero sta povedala marsikatero zbadljivko na račun drug drugega.

Vid je z glavnega odra skakal tudi v zeleno sobo, kjer so čakali nastopajoči, zaradi tekanja med zaodrjem in glavnim odrom pa ga je očitno zažejalo. Šestintridesetletnik je v zaodrju odložil steklenico in zagotovil, da je v njej voda. Mu verjamete?
Nuška Drašček in Vid Valič. FOTO: T. V.
Nuška Drašček in Vid Valič. FOTO: T. V.

»Luštno je bilo. Na koncu me je presenetila. Na vajah je bila še malo negotova, potem pa je vse steklo,« je povedal o sovoditeljici Raiven. »Bolj kot vprašanje, ali bi jo še imel kdaj za sovoditeljico, je, ali bi imela ona mene za sovoditelja,« pravi šaljivo o tem, ali bi še kdaj sodeloval z njo.

Zmage Lee Sirk ni pričakoval: »Imel sem štiri favorite, nisem pa zagotovo pričakoval, da bo Lea zmagala. Glede na to, da je tak 'hip' komad, bi se znala uvrstiti visoko, glede na to, da smo pa Slovenija, pa zelo nizko.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije