ZDRAVILEC

To je Slovenec, ki zdravi Oliverja Dragojevića

Bioenergetik je odpovedal druge paciente in pohitel v Split.
Fotografija: Drago Šušnjara. FOTO: Igor Modic
Odpri galerijo
Drago Šušnjara. FOTO: Igor Modic

Avgusta lani je prišla v javnost vest, da je legendarni hrvaški glasbenik Oliver Dragojević hudo bolan. Raka na pljučih so mu zdravili v splitski bolnišnici. Zdravljenje je nadaljeval na Reki, v Splitu pa ga je nato obiskal tudi slovenski bioenergetik Drago Šušnjara.
 
Šušnjara je v stik z Dragojevićem prišel prek prijatelja Nikola Zokića, ki živi v Splitu. Ko je bilo z Dragojevićem najhuje, ga je Zokić, prav tako terapevt, poklical. »Prestavil sem vse termine s svojimi pacienti in odpotoval v Split. Skupaj z Nikolo in zdravniško terapijo, ki jo je Oliver prejemal v bolnišnici, smo prišli do krasnih rezultatov, zaradi katerih se je Oliverju izpolnila velika želja in je božično-novoletne praznike preživel doma v Splitu, kasneje pa v Veli Luki s svojo čudovito družino. Zdaj se počuti veliko bolje in nadaljuje terapijo konvencionalne medicine, za katero smo prepričani, da deluje bolje in jo pacienti bolje prenašajo prav zaradi koordiniranega izvajanja bioterapije,« je februarja Šušnjara povedal za Večernji list.

Oliver Dragojević med koncertom. FOTO: Ljubo Vukelič
Oliver Dragojević med koncertom. FOTO: Ljubo Vukelič


Slovenski bioenergetik, ki je dolga leta sodeloval z znanim bioterapevtom Zdenkom Domančićem, je razkril, da se Dragojević počuti bolje ter da nadaljuje konvencionalno terapijo.
 
Šušnjara se je pred nekaj leti posebej osredotočil na zdravljenje otrok in parov, ki imajo težave pri zanositvi ter športnikov. Je zagovornik komplementarnega zdravljenja, uradne in alternativne medicine.

Pacientom, ki jih zdravi zaradi raka, svetuje, da ob bioterapiji nadaljuje zdravljenje ter da svojega zdravnika obvestijo o tem, da krepijo svoj imunski sistem in da se zdravijo tudi z bioterapijo. »Vse več zdravnikov prepoznava in priznava pozitivne učinke bioterapije, zato aktivno, z roko v roki, sodelujemo pri pomoči obolelim,« pravi.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije