PLESNO-PEVSKI ŠOV

Tanjo Žagar v Tivoliju skoraj premagala žalost, v očeh so se ji nabrale solze

S številnimi gosti je pripravila pravo plesno-pevsko poslastico, ki bo mnogim ostala v spominu.
Fotografija: Tanja Žagar. FOTO: Facebook, Tanja Žagar
Odpri galerijo
Tanja Žagar. FOTO: Facebook, Tanja Žagar

V soboto je Tanja Žagar napolnila Tivoli. Na koncert ji je uspelo privabiti tudi bivše sotekmovalce iz šova Zvezde plešejo in tiste, ki se bodo v plesnem tekmovanju pomerili v novi sezoni, gledalci pa so bili nad plesno-pevskim spektaklom navdušeni.

Kljub temu da je bil to izjemno vesel večer, pa so v nekem trenutku Tanjo premagala čustva. Preden je zapela skladbo Hvala, ker si ob meni ti, je povedala, da to pesem vedno posveti svojim staršem, se je pa bala, da se ji tokrat želja, da bi jim jo na koncertu zapela, ne bo uresničila. Zdravstveno stanje njene matere se je namreč v zadnjem času poslabšalo in do konca ni vedela, ali bosta lahko ona in oče prišla na koncert. »Če si nekaj močno želiš, se ti želja uresniči,« je dejala s solzami v očeh.


Tanja je že pred časom povedala, da ima mati sklepno bolezen, hude težave pa ima tudi z ledvicami. A kljub temu, da ima hude zdravstvene težave, je bilo videti, da je na koncertu uživala in kipela od ponosa, ko je videla na odru plesati in prepevati svojo hčer.

Obiskovalci koncerta pravijo, da je bil nepozaben, mnogi Tanjini privrženci pa so se čudili, da ni bilo kakšnega televizijskega prenosa, in jo nagovarjajo, naj šov ponovi še v drugih mestih.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije