ODGOVARJALA NA VPRAŠANJA

Špela spregovorila o razhodu s Kirschem in odnosu z milijonarjem

Pevka se je tudi letos med dopustom družila z Merlakom.
Fotografija: Špela je spregovorila o svoji zasebnosti. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Špela je spregovorila o svoji zasebnosti. FOTO: Instagram

Špela Grošelj in Gregor Kirsch sta bila nekaj let eden najbolj znanih parov slovenske estrade, zato je aprila lani močno odjeknila novica, da sta se razšla. Pojavila so se ugibanja, kaj je bilo usodno za konec njune ljubezni, a sta se oba zavila v molk, sta pa nekaj mesecev kasneje s skupno izjavo dala vedeti, da sta ohranila dobre odnose.

Po dobrem letu dni pa je očitno napočil čas, ko je Špela pripravljena več povedati o koncu petletnega ljubezenskega razmerja. Pevka in podjetnica je namreč odgovarjala na najpogostejša vprašanja oziroma domneve oboževalcev o njenem življenju. Številna so se nanašala prav na Gregorja in njun odnos.

Špelin odgovor objavljamo v celoti:

»Z Gregom sva ostala v dobrem odnosu, saj sva se razšla mirno, sporazumno in ne zaradi varanja ali pa zaradi njegovega ​»neuspešnega poskusa« spremembe mojega načina prehranjevanja.
Slike na IG ostajajo zato, ker so del moje preteklosti in ne razumem, zakaj bi šla brisat nekaj, kar je bilo v tistem obdobju del mojega življenja. Nikoli ne bi brisala slik z bivšim fantom razen, če bi bil kreten in bi me grdo razočaral/varal/lagal ...
Po najinem razhodu konec marca 2020 nisva nikoli več šiki-miki, ker verjamem, da to samo zakomplicira predelavo nekdanje veze. Ne dobivava se na skrivaj, ni nama nelagodno v družbi drug drugega, občasno se slišiva/potipkava, a vse na podlagi fer odnosa, ki sva ga imela pet let.
«

Par sta bila pet let, po koncu razmerja pa nobenega šiki-miki, kot se je izrazila Špela. FOTO: Mali Igor
Par sta bila pet let, po koncu razmerja pa nobenega šiki-miki, kot se je izrazila Špela. FOTO: Mali Igor


Špelo so lansko poletje, ko se je pojavila na jahti Damiana Merlaka, nekateri začeli romantično povezovati s kriptomilijonarjem. Mimogrede: tudi letos se je Špela na hrvaški obali družila z Merlakom, s kupnimi prijatelji so se dobili na pijači na Hvaru in sicer na jahti, ki jo je najela družina Damianove in Špeline prijateljice.

Pevka je zato odgovorila tudi na vprašanja o njunem odnosu. Povedala je, da sta se spoznala lani, ko je v družbi skupnih prijateljev preživela tri dni na morju. Imeli so se čudovito, je priznala, a dodala, da ne more razumeti, »zakaj ljudje vedno mislijo, da mora kdo s kom kaj imeti, da se ima dobro«. Špela je dodala, da je Damian »fajn fant, super gostitelj, prizemljen človek, a med nama ni bilo nič. Nobenega interesa za kar koli drugega kot druženja in imeti se fajn. Ne z moje, ne z njegove strani.«

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas