Sodniki jim bodo še bolj začinili izzive (FOTO)

Predstavljamo šopek amaterskih kuharjev MasterChef Slovenija. Borbeni tekmovalci napovedujejo napetost vse do finala.
Fotografija: Popolnoma so prenovili kuhinjo.
Odpri galerijo
Popolnoma so prenovili kuhinjo.

Odvrteli so se prvi kadri težko pričakovanega kuharskega šova MasterChef Slovenija, v katerem se šestnajst amaterskih kuharjev poteguje za laskavi naziv najboljšega in privlačno nagrado 50.000 evrov. Gledalcem že dobro znana sodniška trojica v postavi preverjenih chefov Luka Jezerška, Bineta Volčiča in Karima Merdjadija bo poskušala nadobudnim laikom med lonci začiniti – zasoliti, mnogim pa tudi zagreniti – naslednje mesece, ko se bodo pod njihovimi budnimi očmi kalili in mojstrili za štedilniki v povsem prenovljeni kuhinji.


Že v prvi epizodi so se morali tekmovalci soočiti z izzivom pripraviti krožnik, tesno povezan z njihovo osebnostjo ali zgodbo. Žal že prve preizkušnje ni zmogel 26-letni Ptujčan Jernej Smolinger, ljubitelj harmonike in kuhe, ki ga ob porazu ni sram potočiti solza. Čustva, osebnostne lastnosti, navdihujoče zgodbe in življenjski nazori posameznikov se bodo ves šov močno prepletali s kulinaričnimi mojstrovinami, kot pravijo ustvarjalci oddaje, se obeta zanimiva in napeta borba do konca.

V šesti sezoni kuharskega šova je produkcijski ekipi uspelo združiti tekmovalce, ki jih povezujejo navdihujoče zgodbe o premagovanju vrste življenjskih ovir. Kot so nepopustljivi in vztrajni pri doseganju zastavljenih ciljev v zasebnem življenju, je verjeti, da bodo iztisnili zadnje atome moči tudi v kuharskih preizkusih. Ves čas tekmovanja jih bo gnala tudi želja po osvojitvi prestižnega pokala, ki ga je šestnajsterici prinesel aktualni masterchef Slovenije Anže Kuplenik, ki je po napetem finalnem dvoboju, v katerem sta bila s sotekmovalko do zadnjega izenačena, postal najmlajši zmagovalec v zgodovini slovenskega šova.


Udeležencem je položil na srce, da si je tudi sam z veliko borbenostjo in cilji, ki si jih je zadajal po korakih, prislužil zmago. V nadaljevanju pa vam predstavljamo še preostalih 15 najboljših amaterskih kuharjev iz vse Slovenije, ki jih boste v prihodnjih tednih lahko spremljali ob četrtkih in petkih na POP TV. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije