Slovenski komik s podočnjaki: Brez Urške ne bi zmogel

Priljubljeni komik Tin Vodopivec v novem šovu skriva podočnjake.
Fotografija: Tin Vodopivec in pevka Urška Majdič sta se oktobra lani razveselila prvorojenca Krisa Maja, kar je stand up komik seveda izpostavil v novem šovu.
Odpri galerijo
Tin Vodopivec in pevka Urška Majdič sta se oktobra lani razveselila prvorojenca Krisa Maja, kar je stand up komik seveda izpostavil v novem šovu.

Pionir novega vala stand up komedije Tin Vodopivec se po uspešni turneji Rock'n'Roll vrača s svežo predstavo Peti element. Eno najbolj vročih imen domače stand up scene, ki ga imajo zaradi iskrenosti, drznosti, osebnih doživetij in drugačnih pogledov na svet rade prav vse generacije, je tokrat poskrbel tudi za svoje občudovalce, saj jim je dal v šovu večjo vlogo. Več interakcije z občinstvom prinaša tudi večjo odgovornost. In prav zato Peti element! Ogenj, voda, zemlja in zrak so štirje naravni elementi.

Peti element pa lahko predstavlja tista posebna energija, ki nastane v dvorani – med publiko in nastopajočim, izvemo od komika, ki v novi epizodi nadaljuje zgodbo tam, kjer se je končala v prejšnjem šovu. »Med pripravami na nov šov se mi je rodil sin, tako da je bilo tole obdobje turneje, milo rečeno, zelo pestro,« izpostavi v smehu.

»Podočnjake smo sicer skrili s pudrom, ampak se vseeno opazijo zabuhle, dajmo reči utrujene poteze. Hvala Urški, da je tako pogumno in graciozno nosila večji del bremena doma, sicer ne vem, kako bi lahko kar koli izpeljal,« ne skriva hvaležnosti do svoje najdražje. V šovu se Tilen tokrat loteva, kakopak, tudi teme očetovstva, med pomembnejšimi elementi Petega elementa pa je osebna izpoved o tem, kako je premagal strah pred psi in kako ga je mama v lekarno poslala po strup za termite.

»Nekaj govora je tudi o tem, zakaj ljudje takoj planejo pokonci, ko nekdo na družabnih omrežjih objavi kaj o veganstvu, in kaj recimo je moja tehnika za upočasnjevanje prehitrih blagajničark v trgovini.« Za bralke in bralce Slovenskih novic je posnetek Tilnovega šova ekskluzivno na voljo v arhivu prvega naročniškega videa na zahtevo Voyo, kjer so jo dodali v pester izbor informativnih, dokumentarnih in zabavnih vsebin. »Oddaja je sveža kot ribe v ribarnici in kot nalašč za krajšanje vse daljših pomladnih dni,« smo še izvedeli. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije