Skupina Calypso ostaja brez praznovanja

Rojstnodnevni nastop s Pop Design so bili primorani odpovedati. Še pred epidemijo so posneli videospot za novo pesem Rojena zame.
Fotografija: Skupina Calypso praznuje 20 let. FOTOGRAFIJI: OSEBNI ARHIV
Odpri galerijo
Skupina Calypso praznuje 20 let. FOTOGRAFIJI: OSEBNI ARHIV

Skupina Calypso, ki je znana kot bend za takšne in drugačne žure, letos praznuje 20-letnico delovanja, saj je nastala na prelomno leto 2000. Vse od takrat skrbijo za nepozabno vzdušje na raznih rojstnodnevnih zabavah, veselicah in porokah. Za letošnjo obletnico so posneli novo skladbo z naslovom Rojena zame, ki odmeva v ritmih reggaetona in so jo namenili predvsem mladim.
Domnu Kuraltu, pevcu skupine Calypso, je v videospotu družbo delala influencerka Nika Krmec s psičko Skeyti.
Domnu Kuraltu, pevcu skupine Calypso, je v videospotu družbo delala influencerka Nika Krmec s psičko Skeyti.

Glasbo in besedilo zanjo je ustvaril Rok Lunaček, zato ne preseneča, da je pesem vesela in nosi pozitivno sporočilo. Kot vsi drugi glasbeniki so seveda člani skupine Calypso poskrbeli za videospot, ki so ga posneli na dan žena na Hočkem Pohorju v idilični hišici Panoramic view Cottage house. Ujeli so še zadnji vlak, da so lahko zdaj v studiu videospot še v miru zmontirali in ga podarili poslušalcem. Ker praznujejo rojstni dan, je bilo praznovanje tudi rdeča nit videospota.

V njem rojstni dan praznuje Nika Krmec, znana influencerka, ki so ji namenili glavno vlogo, z njo je tudi njena slavna psička Skeyti, vlogo njenega partnerja pa igra Domen, pevec skupine Calypso, ki svoji Niki za rojstni dan kupi novega audija Q8. V videospot so vključili nekaj oboževalcev, ki skupino redno spremljajo na veselicah. Ti so imeli vlogo Nikinih prijateljev, ki so prišli na praznovanje njenega rojstnega dne. Čeprav se je življenje v preteklih dneh ne le pri nas, temveč povsod po svetu, postavilo na glavo, so se člani skupine Calypso odločili, da kljub težkim časom pesem in videospot ponudijo oboževalcem in jih tako vsaj malo spravijo v dobro voljo.


»Na žalost smo morali predvideno 20-letnico, ki bi jo praznovali 16. maja v Komendi skupaj s skupino Pop Design, zaradi trenutnih razmer odpovedati. A nič hudega, saj se tudi mi zavedamo, da je zdravje trenutno na prvem mestu. Zato, ostanite doma, da skupaj premagamo virus, tačas pa poslušajte našo pesem Rojena zame,« pravi pevec skupine Calypso Domen Kuralt. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije