ANA IN MELANI

Skoraj kot v muzikalu

Ana Ferme in Melani Mekicar imata veliko skupnega. Njuno radijsko snidenje je bilo kljub zgodnji uri zelo energično.
Fotografija: Ana in Melani imata pevsko-plesno zgodovino. FOTOGRAFIJI: OSEBNI ARHIV
Odpri galerijo
Ana in Melani imata pevsko-plesno zgodovino. FOTOGRAFIJI: OSEBNI ARHIV

Kaj povezuje pevko Ano Ferme ter radijsko in televizijsko voditeljico Melani Mekicar? Ljubitelji muzikalov dobro vedo, da sta obe nastopili v slovenski postavitvi Briljantine, in prav na omenjeni projekt imata obe izjemno lepe spomine, ki sta jih obujali tudi ob nedavnem radijskem snidenju.

Producent CHRNS je za Ano ustvaril poletno različico pesmi Sama.
Producent CHRNS je za Ano ustvaril poletno različico pesmi Sama.

Bilo je veselo, kljub zgodnji uri tudi zelo energično, in če ste dvomili – plesnih korakov in besedila še nista pozabili. Melani pa je Ani veselo pritegnila tudi v refrenu njene pesmi Sama, ki ji lahko odslej prisluhnete še v poletni različici, ki jo je zanjo ustvaril producent CHRNS.

Za tem imenom se sicer skriva brat Zale Kralj, ki je že uspešno obdelal tudi pesmi Origami (zalagašper) in Daj se nasmej (Bepop), veliko bolj prodoren pa je v tujini. Plošče, ki jih izdaja pri založbah največjih didžejev, kot sta Armin van Buuren in Hardwell, lahko slišite v setih mojstrov, kot je Martin Garrix, pa tudi na Tomorrowlandu, v zadnjih letih pa so skupaj nabrale že več kot pet milijonov radijskih in spletnih vrtenj. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije