ZVEZDE PLEŠEJO

Razočaranje v šovu: plesalec resno poškodovan, v polfinalu ne bo nastopil

Novi plesalec v oddaji Zvezde plešejo je Matic Rodica.
Fotografija: FOTO: Sandi Fiser
Odpri galerijo
FOTO: Sandi Fiser

V nedeljski oddaji, ko je Matej Krajcer še drugič odplesal charleston z Ivico, se je poškodoval. Že prvi izvidi so nakazovali, da gre za resno poškodbo, včeraj pa je bilo dokončno potrjeno, da je njegova zadnja stegenska mišica natrgana, so sporočili iz Pro Plusa. Matej ima predpisan počitek, tako da se je moral odpovedati nastopu v polfinalu, kjer bi se pridružil Gorki in Andreju v plesnem triu.
 
»Že med plesom sem slišal, da je nekaj počilo, tako da mi je bilo jasno, da gre za resno poškodbo. V teh dneh sem bil na zdravniških pregledih, ki so to potrdili, tako da sem moral, žal, odpovedati ples z Gorko in Andrejem. Zelo mi je žal, da ne bom zaplesal z njima v triu. Želim jima veliko sreče,« je o poškodbi povedal Matej.
 
»Matejeva poškodba me je res užalostila, saj sem si želela plesati z njim, tako da sem ves čas upala, da ni hujšega. Sem pa takoj razumela, da nimamo kaj, saj je zdravje na prvem mestu. Pomembno je, da se pozdravi,« je o poškodbi povedala Gorka, ki se je takoj začela spraševati, kaj pa zdaj. 

Novi plesalec v oddaji Zvezde plešejo je ...

Gorki Berden in Andreju Rebuli se bo v plesnem trojčku pridružil profesionalni plesalec Matic Rodica.
 
Matic se je s plesom začel ukvarjati pri osmih letih in že kmalu osvajal domača prvenstva. Pri 15 letih ga je plesna pot peljala v Ljubljano, kjer je kariero nadaljeval s plesalko Anno Matus: »S plesalko sva vstopala v finale na največjih svetovnih tekmovanjih kot najboljši slovenski par.
Novi plesalec v oddaji Zvezde plešejo je Matic Rodica. FOTO: Pop TV
Novi plesalec v oddaji Zvezde plešejo je Matic Rodica. FOTO: Pop TV

Prehod med najmočnejšo člansko konkurenco je bil zelo uspešen, saj sva dosegala vrhunske rezultate doma in v tujini, kjer sva z marsikaterega tekmovanja prinesla stopničke,« je svojo kariero opisal Matic, ki pa se je od plesa oddaljil zaradi družinskega posla, saj imajo doma vinsko klet.
 
Odprl bi svojo plesno šolo
 

Kljub temu pa plesnega sveta ni popolnoma zapustil in se je ukvarjal s poučevanjem plesa in koreografiranjem ter svojo ljubezen našel v plesalki Tadeji Pavlič. Matic je še povedal, da si želi odpreti lastno plesno šolo, zaupal pa nam je tudi občutke po prvem treningu.
Matic in Tadeja. FOTO: Pop TV
Matic in Tadeja. FOTO: Pop TV


»Prvi trening je bil nepopisen. Prvič sem se znašel na tako velikem televizijskem odru, tako da je bilo presenetljivo boljše, kot sem si predstavljal. Zdi se mi, da sem kamere zelo hitro odmislil in mi je bilo zelo všeč. Seveda imam pa tudi malo treme,« je povedal. Izdal je tudi nasvete, ki mu jih je dala njegova izbranka in lanska zmagovalka Tadeja: »Svetovala mi je, da naj čim prej odmislim kamere in naj bom to, kar sem.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije