DRUGA SEZONA

Potrjeno: on bo vodil novo sezono priljubljenega šova

Kot pravi nekdanji radijec in TV-voditelj, sam dobro ve, kako je trpeti na treningu.
Fotografija: FOTO: Facebook
Odpri galerijo
FOTO: Facebook

Pred dnevi so se v medijih pojavila ugibanja, kdo bo v šovu The Biggest Loser Slovenija zamenjal Špelo Grošelj. Na Planet TV pa so sedaj potrdili, da bo drugo sezono vodil – tako kot se je ugibalo –, Marko Potrč. Ta naj bi po besedah ustvarjalcev oddaje dobro vedel, da se do pravih rezultatov pride samo s trudom in z močno voljo.


Pri trpljenju uživa

»The Biggest Loser Slovenija združuje šport in televizijo, kar že samo po sebi zagotavlja, da bom v novem izzivu izredno užival,« pravi Marko, ki prisega na aktivni življenjski slog. »Vem, kako je trpeti na treningu. Ampak odkrito – jaz v tem uživam. Prav to bom poskušal približati tekmovalcem: kako najti zadovoljstvo v trpljenju na treningu.«

Sam prav tako pazi na prehrano, ki je pomemben dejavnik. »Tudi pri hrani sem precej discipliniran,« je še povedal in dodal, da upošteva jedilnike, ki jih sestavi skupaj z bratom.


Nova sezona prinaša številne novosti

Šov je že v prvi sezoni navdušil slovenske gledalce in osupnil z neverjetnimi preobrazbami tekmovalcev. Zmagovalec prve sezone Bojan Papež je shujšal kar 74,4 kilograma, zaostajali niso niti dosežki ostalih finalistov, prav vsi tekmovalci pa so zatrdili, da je bil šov odločilna podpora v njihovemu boju s kilogrami. Pot ni lahka, a je vredna truda, je sporočilo tekmovalcev prve sezone.

V novi sezoni se nam obeta še več novosti in presenečenj, kmalu bomo spoznali tudi nove junake, ki bodo hujšali pred budnim očesom javnosti in morda k bolj zdravemu življenju nagovorili tudi občinstvo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije