DELOVNA AKCIJA

POP TV očitajo, da niso dokončali fasade

Zlobni jeziki pravijo, da je resnica drugačna od prikazanega. So tako obsežne prenove izvedljive v tako kratkem času?
Fotografija: Delovna akcija je oddaja, v kateri prenavljajo domovanja tistim, ki si tega sami ne morejo privoščiti. FOTO: POP TV
Odpri galerijo
Delovna akcija je oddaja, v kateri prenavljajo domovanja tistim, ki si tega sami ne morejo privoščiti. FOTO: POP TV

LJUBLJANA – Nova oddaja Delovna akcija, ki jo na komercialni POP TV vodi priljubljena voditeljica in nekdanja pevka zasedbe Bepop Ana Praznik, daje ljudem v stiski upanje in nov začetek. Gledalcem se ob gledanju oddaje in pristne sreče, ki jo izkažejo družine, ko prvič vstopijo v svoj novi oziroma prenovljeni dom, orosi oko.
Vse se sliši lepo in prav, a kot smo v naši državici že vajeni, niti tokrat očitno ne bo šlo brez metanja polen pod noge. Zlobni jeziki so namreč začeli opletati in govoriti, da ni vse tako, kot je prikazano na televiziji. Natančneje, družini Maučec, ki so ji v zadnji oddaji v celoti prenovili notranjost in tudi zunanjost hiše, naj bi naredili le tisti del fasade, ki so ga posneli, zadnji del pa naj bi bil še danes v takšnem stanju, kot je bil prej.


Ali te informacije držijo, smo preverili na POP TV, kjer so potrdili, da fasada še ni povsem dokončana, saj tako obsežna prenova, kot je je bila deležna ta velika hiša, enostavno ni izvedljiva v petih delovnih dneh. »Trenutno še ni dokončana. So pa že vsi materiali tam. Delo bodo nadaljevali takoj, ko ozdravi mojster, saj smo morali zaradi njegove bolezni odložiti nadaljevanje,« nam je pojasnila Ula Podojstršek s POP TV in zatrdila, da bo fasada prenovljena v celoti, saj »projekt zmeraj izpeljemo od začetka do konca«.
 

»Več v tiskani izdaji. Dobite jo v bližnji trafiki, v aplikaciji na pametnih telefonih in tablicah ali pa jo naročite v e-trafiki«

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije