DRUŽBENA OMREŽJA

Poglejte, kje je danes Slovenka, ki je obnorela Balkan (FOTO)

Pravi, da obožuje moške, ki so zavoljo ljubezni pripravljeni podreti vse meje.
Fotografija: Vplivnica Ula Šemole. FOTO: Instagram, zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Vplivnica Ula Šemole. FOTO: Instagram, zaslonski posnetek

Privlačna Slovenka Ula Šemole (31) je ena najbolj vročih vplivnic, ki se je pred tremi leti odločila zapustiti Balkan in uživa ​​na eksotičnem Baliju.

Hišo si deli z manekenkami, z vročimi slikami v bikiniju, dih jemajočimi oblinami in v neverjetni pokrajini pa pušča brez diha vse svoje oboževalce na instagramu.

Ula se je znašla v središču zanimanja javnosti tudi lani, ko se je na njenem instagramu pojavil posnetek strastnega poljubljanja z eno najbolj znanih vplivnic na svetu Svetlano Bijalovo, katere provokativne fotografije vsak dan spremlja več kot šest milijonov ljudi.

Po kontroverznem videu so številni oboževalci razpravljali o tem, ali je med njima kaj več kot le prijateljstvo. In zdi se, da niso bili daleč od resnice. »Ne moti me, ko ljudje pišejo, da sem v zvezi z njo, saj je to na neki način res,« je takrat povedala in tudi razkrila, kakšen mora biti moški, da osvoji njeno srce.

»Moj moški, za začetek, mora imeti m*da, da sploh pristopi do mene in začne pogovor. Rada imam strastne moške. Ki živijo strastno in se strastno poljubljajo. Rada imam tiste moške, ki ljubijo življenje in hkrati živijo 110 na uro. In kar je najpomembneje, obožujem moške, ki so zavoljo ljubezni pripravljeni podreti vse meje,« je priznala Ula.

Vplivnica je pred časom poudarila, da se nima namena vrniti v rodno Slovenijo, poroča Mondo.

Ula kot manekenka na VIP angelski zabavi na Gospodarskem razstavišču leta 2015. FOTO: Mediaspeed
Ula kot manekenka na VIP angelski zabavi na Gospodarskem razstavišču leta 2015. FOTO: Mediaspeed

Z Luko Lahom je bila v razmerju nekaj mesecev. FOTO: Facebook
Z Luko Lahom je bila v razmerju nekaj mesecev. FOTO: Facebook

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije