Navdihnila ga je srbska zvezdnica Ceca

David Amaro je po šovu Znan obraz ima svoj glas posnel pesem. Po vrnitvi iz Anglije je začutil, da so mu balkanski ritmi zelo blizu.
Fotografija: David Amaro je navduševal v šovu Znan obraz ima svoj glas. FOTO: POP TV
Odpri galerijo
David Amaro je navduševal v šovu Znan obraz ima svoj glas. FOTO: POP TV

V zadnjem šovu Znan obraz ima svoj glas David Amaro ni navdušil le številnih gledalcev, ampak tudi srbsko kolegico Ceco. Med imitacijami slavnih kolegov, ki mu jih je določil žreb, se je prelevil tudi vanjo, in prav ta preobrazba je bila ena najbolj odmevnih.
Svetlana Ražnatović - Ceca je njegovo imitacijo pohvalila. FOTO: INSTAGRAM
Svetlana Ražnatović - Ceca je njegovo imitacijo pohvalila. FOTO: INSTAGRAM

Ob gledanju nastopa je bila več kot navdušena tudi Ceca, zato je Davidov nastop javno pohvalila in mu čestitala. Balkanska diva je zaslužna tudi za Davidovo novo pesem Repriza, ki jo je ravnokar izdal. Po koncu šova se zaradi prepoznavnosti in priljubljenosti namreč ni vrnil v Anglijo, kjer sicer živi in dela nekaj let, ampak je do nadaljnjega ostal v Sloveniji.


»Ko je padla odločitev, da bom ostal v Sloveniji, sem bil malce zbegan, katero glasbeno pot ubrati, saj mi je blizu tako srbohrvaški, slovenski kot angleški jezik. Doslej sem pisal pesmi samo v angleščini in nisem bil prepričan, ali sem v preostalih tudi sposoben kaj ustvariti. Konec decembra sem se udeležil nekega dogodka v Celju, kjer me je didžej nepričakovano povabil na oder pred 5000-glavo množico in prosil, da jim zapojem Cecino pesem Beograd. Ko sem jo začel prepevati, je začela publika v en glas peti z menoj in me pozdravila tako glasno, kot bi Ceca stala na odru. Tisto noč sem dojel, da je to to: balkanska glasba, jezik, humor, kultura, vse to je velik del mene, in postalo je več kot očitno, da so Slovenci to pri meni začutili. Tisti večer me je navdihnil, da sem se takoj, ko sem prišel domov, ob treh zjutraj, usedel in napisal pesem Repriza,« pravi David, ki je tudi tokrat sodeloval z Minlessom, slovenskim producentom, ki je pesem začinil z modernimi, elektronskimi in energičnimi ritmi. Videospot so na Kanarskih otokih posneli v treh dneh, pod režijo se je podpisal filmski ustvarjalec in direktor fotografije Matic Gabriel

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije